Sledujete reality show Zrádci?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
15450
12.10.25 09:45

Zrádci - reality show

Zrádci - sledujete? Chtěli byste být zrádce nebo věrný? Já bych chtěla být za všech okolností věrná. Zrádce bych nemohla být, nedokážu lhát. Když to ale vidím, mám pocit, že někteří tak žiji a úspěšně lžou v běžném životě. Jak si to člověk vůbec může sám v sobě odůvodnit, že lže?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
LilienRose
12.10.25 09:52

Asi by mne víc bavilo být zrádce, ale se svojí povahou a hereckým talentem by mne hned odhalili. A že zrádci lžou, vždyť je to jenom hra :mrgreen:.

• Citovat
  • Upravit
64827
12.10.25 09:56

Tak tam lžou i věrní, ne. Ta kriminalistka byla věrná, aspon teda myslím, sleduju to tak napůl :mrgreen:
nebo ti bratři tají, že jsou bratři

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.10.25 10:52

Se svojí stydlivou povahou bych tam ani nevlezla, ale být zrádce bude určitě větší zábava, než být věrný. Stejně jako kdybych měla herecký talent, raději bych hrála potvory, protože v reálném životě jsem hodná až moc a chtěla bych si vyzkoušet i druhou stranu.
Ale taky mě napadlo, jestli je ta Mia taková potvora i ve skutečném životě.

• Citovat
  • Upravit
4164
12.10.25 10:56

Koukám jedním okem, ale docela mě to baví. Lžou všichni, nejen zrádci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
12.10.25 11:55

Já tu show miluju. Chtěla bych být zrádce. A je to show o lhaní, přetvářce, je jasné že tam lžou všichni. Ale to přece neznamená že jsou takoví v reálném životě, je to jen hra. Například Anthony Hopkins taky nevraždí a nejí lidi jen proto že to hrál v mlčení jehňátek 🤷‍♀️ 😄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2457
12.10.25 13:21

Bezva zábava. Moc se těším na další den v zámku. Moc mě baví Čestmír a Daniela. Hrají a smějí se jak malé děti. ❤️ 🥳 Výborný výběr úcinkujicich.🥇

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.10.25 13:44

Moc nás to doma bavi. Klidně bych byla zrádce. Vůbec nechápu, proc to lidé tak prožívaji, ze se tam lže, a pak to řeší v souvislosti s běžným životem. Je to hra. Jinak je mi líto, ze od začátku víme, kdo je zrádce. Chtěla bych nic nevědět a zkusit to hadat s nimi. Ale vím, ze mam spatnou intuici. Podcast Daniely s Čestmírem mě moc baví, ale přijde mi, ze Cestmir vůbec nehrál, a ze bylo od zacatku jasne, ze zrádce by se svou povahou nezvládl. Jinak Mia je super, v posledním díle byla hustá, az mě z toho mrazí.

• Citovat
  • Upravit
15450
12.10.25 14:25
@Anonymní píše: Více

Tě vůbec nevěřím to, že je hodná. Teď tam brečela, že musí vyhodit někoho, koho má ráda. Na mě to působilo strašně nedůvěryhodne. Je tam vidět, že věrný nemá šanci se obhájit, protože většina už má rozhodnuto, že je zradce. A ani pravdou se neobhájí. Hra je v pohodě. Ale když to takhle funguje v běžném životě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15450
12.10.25 14:26
@Anonymní píše: Více

Taky jsem si říkala, že by bylo zajímavé, kdybychom nevěděli, kdo je zrádce. Pro nás je ale hledání zrádce těžké, protože je to hodně sestříháno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22791
13.10.25 06:53

Sledujeme :D a já bych tam být nemohla, neumí lhát, nemohla bych ve slzí koukat do očí, na mě je to hned poznat, snažím se být vždycky upřímná.
Mia je super, docela jí to jako jediný zrádkyni přeju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
19.10.25 20:41

Taky sledujeme, zrovna se dívám. A holky ten Vojta Kotek je tam tak sexy, nezdá se vám? Chápu, že někdo ho nemusí, ale mně se líbí moc a s manželem to rozebírat nemůžu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
19.10.25 20:49

Jinak já bych taky asi chtěla být Zrádce, i když si myslím, že to musí být těžký. A Mia je hustá, sice je u diváků za mrchu, ale tu hru hraje super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15450
20.10.25 06:36
@barasepka píše: Více

Mně se moc nelibi. Na začátku mi tam ani neseděl - u první série. Vůbec mi to chování k němu nesedělo a nevěřila jsem mu to. Ale teď už je to v pohodě. Je váš víc, co se vám líbí. Divím se, že na tu tvou zprávu nikdo nereagoval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15450
20.10.25 06:40
@barasepka píše: Více

Je super, jak si z toho dělá Daniela srandu, jak pomáhá Mie. Na Míe mi přijde nejhorší, když brečí. To mi k ní vůbec nesedí a nevěřím ji to. Ale je fakt, že včera nebrecela, tak mi nevadila. Vím, že je to hra. Nejvíc mi tam nesedí Mía a nevím, jestli by to tak bylo, kdyby byla věrná. Myslím si, že ne. Bára mi nevadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí