Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Co na to říct? Na jednu stranu plánuje budoucnost s tebou a na druhou to vypadá, že si bude žít po svém…
Jediná možnost je postavit se na svoje nohy-finančně a nebýt závislá a tím i tak nějak nucená se trápit ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky, jsem uplne zlomena, vyřízena, zradil mě muj pritel se kterym bych byla pomalu 3 roky, vlezla jsem mu do mobilu tam milostne zprávy, plánují schůzku, ona vdaná, uz toto dělal před měsícem, nevěru popřel, ale ted už mu vůbec neverim, chtela bych se s nim rozejit, ale je to tezke živi nás, predelava bydlení
Já si zažila něco podobného…ustala jsem to, i když to bylo pro mě těžké. Teď jsem total nad věcí.
Co té vedlo vlezt do telefonu??
Přiznám se že i já jsem neodolal se mrknout do zpráv, když se žena neodhlásila z mailu a první co na mě vyskočilo, byla její emailová schránka, kde byla vidět konverzace s nějakým chlapem, který vyjadřoval zájem víc než kamarádský. Ale normálně by mě to nenapadlo i když tam přístup mám velice snadný.
No a zakladatelko, co třeba nepředjímat hned to nejhorší? Bylo tam jen o schůzce, nebo i nějaká vyznání? Může plánovat něco, k čemu ji potřebuje (překvapení pro tebe), Nebo nevím co dělá tvůj muž, ale třeba potřebuje ona jeho k překvapení pro svého muže, nebo se chce prostě jen vypovídat s reálnou ženskou o problémech a pocitech, tak jak to tu slepičíme my všichni celému světu pod anonymy a necháváme si radit od jiných neznámých.
@Anonymní píše:
Ahoj holky, jsem uplne zlomena, vyřízena, zradil mě muj pritel se kterym bych byla pomalu 3 roky, vlezla jsem mu do mobilu tam milostne zprávy, plánují schůzku, ona vdaná, uz toto dělal před měsícem, nevěru popřel, ale ted už mu vůbec neverim, chtela bych se s nim rozejit, ale je to tezke živi nás, predelava bydlení
Tak proč mu lezeš do telefonu? Kdybys nebyla zvědavá, tak je vše v pohodě.
Ne je to jistě píšou tam jak po sobe touzi, jak je nadrzena a kdy nemá doma manzela
No já bych vyzila i sama, jde o to bydlení, asi budu muset počkat než to dodela ![]()
@Anonymní píše:
No já bych vyzila i sama, jde o to bydlení, asi budu muset počkat než to dodela
a když to dodělá, tak se stane co?
Po 3 letech je docela brzo. Ale plánování schůzky ještě nemusí nic znamenat. Málokterý vztah na celý život si neprojde nevěrou. Podváděné ženy, pokud o nevěře neví, bývají naopak šťastnější. Muži jsou k nim vzhledem k výčitkám svědomí ohleduplnější. Dej na intuici a raději poslouchej srdce než mozek. Ne všechna logická rozhodnutí jsou správná.
@Malaga píše:
a když to dodělá, tak se stane co?
Tak byt je psány na me mám ho v osobním vlastnictví manžele nejsme.
@Anonymní píše:
takže to máš celkem promyšlené? nevěru si odpracuje na rekonstrukci tvého bytu a pak mu zamáváš?
@Anonymní píše:Čakať až ti prerobí byt??? To vypovedá aj o tvojom vzťahu k nemu. pomohlo by sa s nim pozhovárať, možno vás vzťah je pre neho nezáživný, niečo mu chýba a pod. Ale tým že mu priznáš že mu kontroluješ mobil by bol asi definitívny koniec. Skús okľukov nadhodiť či je s tebou šťastný, spokojný, plánuj spoločné akcie, výlety, romantické večere, aby si spomenul prečo sa do teba zamiloval. Možno váš vzťah spadol do všednosti. Držím palce nech ti to dobre dopadne
No já bych vyzila i sama, jde o to bydlení, asi budu muset počkat než to dodela
No posledním svým komentem jsem Tě opravdu přestala litovat. Mluví z Tebe vypočítavost, nebo možná zhrzenost s vypočítavostí. Na rovinu, klidně si počkej, až ho předělá, ale nezapomeň na jednu drobnost, pokud bude moci Tvůj přítel doložit (faktury, účtenky a pod), že něco do tvého bytu investoval, tak může až 2 roky zpětně po Tobě ty finance požadovat i soudně a vyhraje.
Pokud je Ti nevěrný, tak si s ním o tom promluv a ukonči to sama, ale hned a nečekej na dodělání bytu. Chovej se dospěle a ne jako děcko, kterému vzali lízátko!
@Anonymní píše:
tak se osamostatni, co na to říct..
lézt do mobilu je špatně - evidentně už tam ta důvěra nebyla
jinak nečekej, až něco dodělá, prostě ať byt opustí ![]()
@Anonymní píše:
Jako prijde mi to celkem..vychcany…koukam ze vy dva si nemate co vycitat. ![]()