Zrušení rodičovského příspěvku
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Zrušení rodicaku
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jak je možné, že paní na úřadě mi zrusila rodicak, minuli měsíc jsem se po telefonu informovala co by to obnaselo kdybych chtěla zrušit trvali pobyt a odstěhovat se do nemecka jen sem se jí na to ptala a ona odle tohohle mi zrusila rodicak, jinak nic stoho neklaplo žádné stěhování ani zrušení pobytu a hlavně vše sem se ptala jen telefonicky vůbec sem tam nebyla osobně, má na to narok?? Chci na ní podat stížnost
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Možná to bude tím, že otec dítěte pracuje v Německu. Tobě tady trvá pracovní smlouva?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A tobě přišel dopis o zrušení a zbytek /velký obnos peněz? Nebo jak jsi na to přišla, že ti to zrušila?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vykašli se na stížnost a normálně tam dnes zavolej nebo zajdi znovu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lucynka25 nic papírové mi nepřišlo, jen mi přišlo 20 000 tak sem volala jaký to je důvod odpověděla že to je moje poslední davka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tyty35 píše: Více
No tak to jsou 2-3 rodičáky? Ty už jsi na konci pobírání? Pokud ano, tak bych to neřešila, po dobu, co ještě potřebuješ být doma, se nahlaš na pojišťovnu jako osoba pečující o dítě a je to ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@unuděná jak na konci, malému je rok a já to mám na 3 roky mám tam ještě přes 200 000kc
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jestli už ti během pár měsíců měl rodičák končit, tak ta pracovnice nic špatně neudělala. Vyplatila ti najednou zbytek a to je naprosto v pořádku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Aha, nedočetla jsem. Tak to pak ano, to se zeptej, co s tím a proč udělala, aniž jsi o cokoli žádala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je to celé divné, ukončení ti musí přijít dopisem. Zajdi tam osobně a zeptej se. V tomhle ti tu asi nikdo neporadí jak to bylo a je..
Dej vědět jak to dopadlo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit