Příspěvek, byt
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Reakce:
Pokud se nepletu, tak se dokládají náklady na bydlení tři měsíce zpětně. Takže v bytě nejdřív musíš tři měsíce bydlet a pak teprve podat žádost. A dává se za kalendářní čtvrtletí. Takže by sis měla spíše hledat takové bydlení, které zvládneš se svými příjmy ufinancovat.
@Šmoulice píše: Více
Az budou mit volebni pravo jen pracujici, studujici a duchodci.
Tohle nikdy nikdo nezrusi. Podrezali by si pod sebou větev.
@j.a.n.i1 píše: Více
No nevím, poslední příspěvek na bydlení, který mě nadzvednul ze židle, byla studentka, co potřebovala bydlet sama s výhledem na Pražský hrad
Anonym - práce.
- Upravit
@Anonymní píše: Více
To sice jo, ale studentum nepotrebuji politici podlejzat neb jsou kratkodobs volicska slupina ![]()
@Lu429 píše: Více
@j.a.n.i1 píše: Více
Jenže oni z toho bohužel profitují širší skupiny. Například majitelé bytů, kteří si díky tomu mohou nastřelit ceny nájmu nad hladinu toho, co je únosné z hlediska příjmů obyvatel. A pracující… no pak tu máš tu nemalou skupinu pracujících, co nemají přiznané všechny příjmy a příspěvky vesele pobírají taky.
Další nováčkovská diskuze o dávkách. Náhoda? Nebo se dneska někdo hodně nudí? ![]()
Nikdy, protoze minorita urvana by bez davek zaplavili ulice, loupili, vrazdili, rabovali a stoupla by TC takze radeji cvakame pac je to mensi zlo a zaplavili by vezeni kde je to jeste drazsi.
Prosím vás proč jste tak všichni zlí? Žiju sama a příspěvek na bydlení pobírá hodně lidí, ve větších městech jsou hodně drahé pronájmy. Jsem češka od narození a normálně pracuji. Čekala jsem ze se tu najdou nějaký rýpalové ale tohle? Tohle je už extrém jak lidi dokáží být hnusní jen na základě toho, že někdo podá otázku. A na příspěvek má snad každý občan nárok, nějací občané ho můžou brát cely život a nemakat ale pracující člověk si chce zažádat a je oheň na střeše. Možná si teď těch pár z vás myslí jak nejste drsní ale někomu takové jednání muže byt líto. Opravdu by mě zajímalo jak plní nenávisti musíte být. Mějte se hezky a dekuji za “radu”. ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat