Příspěvek, byt
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Anonymní píše: Více
Okej, ale mlada, pracujici, co zije sama? Jen proto, ze nechce dojizdet do prace z periferie?
@Dahlia0409 sundejte ty růžové brýle paní naivní. To bude už brzy, tak brzy že si nestačíte ani všimnout.. už to klepe na pupek
@Dahlia0409 píše: Více
A proč bych vám nemohla nadávat do starých krav, když vy mě nezíváte neschopným parazitem? Jste asi trošku upadla u sázení kytek ne? To že máte věk, neznamená že budete urážet mladší. Já pracuji dost od doby co jsem plnoleta takže nějakých 8 let, a o příspěvek jdu požádat poprvé protože jsem se ocitla v tíživé situaci. Ale to vás vůbec nemusí zajímat, jste další ta ovečka co se přidá do hejna a nějaký lidský přístup k ostatním nemáte.
@Aloha913 píše: Více
Jako že budeme ideálně všichni doma na řiti a potečou nám peníze od státu, ne?
![]()
@Nick.na.emimimo píše: Více
Tak asi to není možné tak to asi nedělám z rozmaru ne? Směnu mám od 4 od rána a to mi fakt nic jezdit nebude z vesnice. Vážně se už proberte každý ma jinou práci, jine možnosti a ne každý má auto.
@Lu429 píše: Více
Ovečka do hejna?
Nechápu, proč tady prudíš, a už nesedíš na úřadě? Dnes je úřední den. Jo, a pro info, jde to určitě i online, aby ses moc nenamáhala ![]()
@Anonymní píše: Více
To je ovšem jiná. Pomáhat se má nemocným, seniorům. Ne mande, co potřebuje bydlet sama.
@Dahlia0409 přesně tak, nedává to moc smysl, že?.. nech se překvapit…
@Aloha913 píše: Více
Aha, ty jsi z ministerstva kouzel a chystáš se vyvolat nějaké zaklínadlo? ![]()
@lilith1 píše: Více
Tenhle argument je taky vtipný. A nevidím ho poprvé. Takže u uřvané minority která takhle dostává už několikátou generaci je to cajk, ale když tu napíše samoživitelka o radu na příspěvek na dítě, to se můžou někteří vokousat.
Na zakladatelky dotaz nereaguju, je vymazaný a koukám že nadávek z obou stran tu už padlo dost.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat