Příspěvek, byt
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@jkra čeká nás opět komunistický režim ale předtím ještě mnoho lživých akci kterých budeme svědky.. padne veškerá měna, internet i veškeré technologie a pojedeme zase od začátku. Chápu, v tento moment po přečtení může nastoupit okamžitý pocit absurdity a smíchu.
I z těch nejbohatších budou zakrátko ti chudí
@1010 píše: Více
Viděla jsem zatím jenom tiskové zprávy, celý návrh se mi zatím nechtělo číst, takže nevím, jak to nakonec dopadlo s majetkovými testy. Jestli teda žadatel může vlastnit 1 nemovitost, ve které bydlí, nebo nesmí vlastnit nic.
Myslím si ale, že zakladatelka neprojde. Ta superdávka se skládá z komponent a jedna z nich je dítě, které nemá a myslím si, že na komponentu živobytí nedosáhne.
@jkra píše: Více
Probuď se do tohoto roku prosím. Ne každý má svoji nemovitost. A jestli chlap nejsi, tak zabedněná ženská co sedí na emiminu určitě.
![]()
@Lu429 píše: Více
Jo, to víš, kdo s tebou nechce příspěvek, je zabedněný. Jsi špatně vychovaný spratek, co se sám ani neuživí a parazituje. Tak jo. Buď na sebe hrdá. Ono to skončí smejdum jako ty.
@Lu429 Hele, zas jako jestli jsi sama, bez deti, bez zavazku, tak zrovna dojizdeni nekde z okraje nebo predmesti neni problem i bez auta, ja jsem vikendy chodila v 4.30 z jedne vesnice do druhe na autobus
me by vubec nenapadlo si zadat davky. Ale tak nejak hadam, ze budem uz kazda z jine generace.
@jkra to se nikde nedoctes, tohle nikde neuslyšis. Ale to je asi logické ne? Kdy bychom to věděli asi bychom nečinili tolik chyb a nesmyslných akci a hodně věcí bysme už teď přehodnotili a zařídili se k dané situaci a budoucnosti.. ten nový světový řád je kravina a bude t přesně naopak..zase se jako Československo totálně uzavřeme před světem. Umělé inteligenci dnes never ani slovo a nezapomeň že na této bázi funguje dnes úplně všechno. I lidí!
@jkra představ si, že existují lidé, kteří příspěvek na bydlení brát potřebují. Takový důchodce, co celý život pečoval o postižené dítě, asi moc vysoký důchod mít nebude, to samé třeba invalidé ![]()
- Upravit
@Anonymní píše: Více
Jo, a ti doplatí na tyhle zneužívané, kteří si najdou být, na který nemají. Protože stát jednou nebude opravdu mít na to lidi dotovat. A ty dávky zruší - a tím kvůli vycurankum spláchne i ty opravdu potřebné. Proto mne tihle zneužívání dávek tak štvou. Vypraskala bych je bičem.
@inkakřivák já řeším jednu zásadní životní rodinnou situací ktera je velmi složitá, přiznám se že není vůbec jednoduchá a tak jak jsem si vždy myslela že v životě mě nic nemůže překvapit a že zvládnu vše tak to je poprvé kdy jsem spadla na hubu a doteď jsem se ještě pořádně nevzpamatovala. Ale vzhledem k tomu cim vším jsem si prošla a co se stalo tak snad vše dopadne dobře jinak by se přece mnohe nestalo. Kdy se to všechno stane to jediné nejsem schopná říct ani určit ale vím jistě, že se vše a ještě daleko víc stane. Vem si že tento svět vážně spěje v opačném případě do haje. Lidi jsou paralyzováni, pro prachy by každý udělal skoro vše, všichni jsou emočně a citově vyprahli, cítí prázdno nebo velkou bolest úzkosti, lidí umírají na srdce což je centrum lásky, nikdo to nemá dnes jednoduché a proto se uchyluje k povrchním věcem což jsou peníze, vzrušení, sex.. protože láska a city je bolí. Ale všechno bude brzy jinak a vypne se všechno i ty bolesti v lidech
@inkakřivák bohužel. zůstane jen jedno. Výčitky svědomí ale už v plné vědomé palbě, jak se říká. Proto by si měl každý uvědomit co činí a komu tím může ublížit a jak moc.. to že je teď lídem všechno jedno neznamená, že tento pocit bude přetrvávat navždy
@jkra píše: Vícepsát někomu koho neznáš že je neschopný spratek co si nedokáže vydělat je fakt vrchol, pracuji od 18 v kuse a žádat o příspěvek jdu poprvé v životě a rozhodne si vyprošuju od nějaké staré krávy aby mi tohle psala a urážela mě.
@Lu429 co z lidí vychází a jak s druhými jednají poukazuje na to, jak se jedinec sám Cítí. Nikdo to nemá dnes jednoduché, bohužel v lidech je hodně nenávisti. Nejvíc nenávidí ale sebe, což ale pořád ještě mnohým nedocházi. Nad tímto a podobným jednáním se povznes, mě je těchto lidí upřímně spíš líto.
I když to teď bude znít absurdně, věř mi, že reálně to tak vůbec nemyslí jen neví kudy kam
Příspěvek upraven 13.11.24 v 09:45
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat