Příspěvek, byt
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Lu429 píše: Více
Co budeš dělat, az tento prispevek v roce 2025 zrusi a nahradi ho superdavka?
@Lu429 tak si kup i auto ne…já teda nevím, ale řídím od 18, bydlíme ve svém domě bez příspěvků, na základ hypo jsme si našetřili a obzvlášť s dětmi je řízení nutnost
příspěvek jsem měla maximálně rodičák…
- Upravit
@PaníBovaryová píše: Více
Lajcký dotaz…nic neberu (příspěvky atd
)…
a ta superdávka nedá vychcancům a lidem co se nemíní z nějaké sentimentality…ala můj rodný dům přestěhovat…příspěvky na bydlení?
@Anonymní píše: Více
Panebože to jste tak hloupá nebo já nevím? Proč bych si kupovala auto, když mám kousek ve městě práci? Abych ještě platila za auto, jen abych kvůli vam nebrala příspěvek na bydlení, protože vy to platíte z daní? Mam pro vás novinku, také si platím daně. Co ještě mi poradíte, ať bydlím v jeskyni a pořídím si letadlo jen abych nebrala příspěvek?
Panebože banda zabedněných důchodců, ženských v menopauze a chlapů co si už roky nevrzli. Užijte si tady tu debatu.
@Lu429 víte v čem je největši problém? Že ti co tady nejvíc po vás šlapou, uráží a nadřazují se nad vás, jsou často přesně ti, kteří si vesměs ještě ohřívají zadek u svých rodičů, neví co je život protože jsou mladí, nezkušení, naivní a asi jim bylo dáno i malo lásky. Anebo ti nešťastní kteří to dopracovali do života plného izolace. Tito lidé ještě poznají to co budou muset poznat a tím pádem postupem času i pochopí a tím pádem i změní sve postoje a názory..tomu věřím stoprocentně. Jinak se to v životě ani neděje.
Dávky nikdy nezaniknou protože politici jsou si moc dobře vědomi toho jak svůj národ oklestuje, vydírá, dělá z nich otroky, platy jsou doslova na hranici otrociny pokud neděláš momentálně pro stát, nepomáhas s těmi legálními podvody a nelzes. Za tohle jsou totiž dnes největší platy. Běžný obyčejný člověk který na takové hnusy nemá žaludek a chtěl by pracovat standardně je neoceněn. Nikdy se nestane že zaniknou dávky. Maximálně se změní výše všeho, záleží na právě fungujícím režimu, jake jsou platy atd..proto mají lidi vždy na výběr..buďto pracovat a být menším otrokem který kupuje chleba za 70 anebo být na dávkách a být naprostým otrokem který bude kupovat chodba za 50. Ono totiž pracující lidé a to i ti kteří vydělávají hezky, jsou zase připoutání půjčkami, hypotékami, leasingy takže jim v tomto případě mnohdy nic jiného nezbývá než prostě pracovat nedej bože že by tam vznikla nějaká dlouhodobější zdravotní indispozice.
A urážet lidi na dávkách je totální nerozum a plebs protože dnes jednak i stát dělá vše proto aby na dávkách skončilo čím jak nejvíc lidí (důvodem je budoucí změna režimu) a navíc. Je tohle všechno schváleno a uzákoněno přímo samotnými politiky takže argument „že každý kdo je na dávkách oškubava stát“je mimo a ten kdo toto hlásá brzy pozná zač je toho loket. Takže kdo chce nadávat at začne na ministerstvu protože lidi pouze využívají jejich nabídky. Každý má vlastní konkrétní životní situaci ve které se nachází takže každého rozhodnutí má svůj logicky důvod a nikdo není povinen se svěřovat.
Takže kaslete na ně, brzy dojde úplně na všechny i na ty nejbohatší v ![]()
@Aloha913 píše: Více
Děkuji. Konečně rozumný a logický komentář. ![]()
A on ti to vybral nekdo jiny? Predstav si, ze ja se do spolubydleni stehovala s peti domacimi mazlicky. A to ctyri z nich meli fakt velkou volieru
Ono kdyz se chce, tak vsechno jde,… nebo se nechce a clovek se rozhodne parazitovat ![]()
@jkra píše: Více
Neschopná
tak to je asi půlka národu. A ty jsi buďto chlap co si nemá kde vrznout a nebo zabedněná padesátnice co nemá nic jinyho na práci, než urážet
@Afrikana píše: Více
Jo protože vy jste sehnala spolubydlení kde zvířata měli voliéru, tak to najde každý? Prosím vás jakou pohádku tam ještě máte?
A to se tak říká, že si to člověk nevybral tak nemusíte pokládat zbytečnou otázku
![]()
@jkra zůstanou bez peněz ale to míním doslova a písmene. Všichni zůstanou bez peněz a budeme si zase rovni. Všechno co dělají druzí dnes pro prachy a ostatním tím třeba i ubližují, vše je úplně zbytečné, vše vyjde vniveč. Zůstane jediné. Výčitky svědomí a sebenenavist
Příspěvek upraven 13.11.24 v 09:14
@Aloha913 píše: Více
Proč by zůstali bez peněz… To by mě zajimalo
@PaníBovaryová píše: Více
Pokud nevlastní víc jak dvě nemovitosti, dvě auta a nemá moc peněz na účtu, tak je v pohodě
ty podmínky jsou nastavené dost benevolentně.
- Upravit
Nejsem chlap. Představ si, že ani nemám dluhy, mám své bydlení. Pulka národa vážně nebere příspěvek. Doufám, že to konečně zruší. Každý má žít tak, na co si vydělá
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat