ZŠ a MŠ Hůrka Kolín

Anonymní
11.2.18 13:55

Zš a Mš Hůrka Kolín

Dobrý den, hledám zkušenosti -doporučení či nedoporučení se ZŠ. Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2271
11.2.18 14:01

Znám Hůrku jen v Kutné Hoře, dcerka tu chodí do školky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.2.18 14:56

Aha, no stehujeme se a bylo mi doporuceno at se poptam. Takze Kutna Hora. A jaka je?

• Citovat
  • Upravit
2271
11.2.18 16:20

Dcerka je spokojená, nastoupila teď jako čerstvě tříletá, můžu tam pobývat s ní, když potřebuje. Jídlo jí chutná. Mě se líbí, že s dětmi hodně tvoří, vždy mají téma týdne a na dané téma se vždy něco učí, ale zcela nenásilně. Když tak se ptej, co tě zajímá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.2.18 19:41

Kolik deti tam je? Ucitelek? Chodi ven…kam? Jak je to s jidlem, cetla jsem, ze je zajisteny obed, svacinky nosi rodice? Diky.

• Citovat
  • Upravit
2271
12.2.18 08:34

Od po -st je tam kolem 16 dětí a čt, pá kolem 10. Učitelky jsou tam 3. Chodí ven každý den za jakéhokoli počasí cca na 2 hod dopoledne a potom odpoledne po třetí hodině a jsou venku než si dítko vyzvedneš. Chodí většinou na zahradu (cca 400 m od školky), nebo někam na procházku po Kutné Hoře. Odpoledne vždy na zahradu (kvůli vyzvedávání). Obědy zajišťují, svačinky si děti nosí vlastní i pití (pití jim případně doplní). Jinak je možnost se domluvit a celý den si vyzkoušet, včetně oběda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
18.6.18 21:44

Skolka ok, skola vubec. Tam nic neuci, ucitelka je spatne vychovana a hodne deti uz odchazili. Pozor!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin