Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Moje máma by ti je mohla dát…ale to už je tak 50let
co tam chodila ![]()
Dobrý den, i já hledám informace o této základní škole a nějak se mi nedaří…
Co myslíte, jestli je to tam pořád: Děkuji
@Tiger-lily obnovuji diskuzi, nemáte recenze na tuto školu? Moc by mi to pomohlo při výběru školy pro děti. Děkuji
@pannda píše:
Moje máma by ti je mohla dát…ale to už je tak 50letco tam chodila
@Lístečka dcera tam chodí, její paní učitelka je bezvadná, družina taky dobrá, mají tam v rámci družiny dost různých kroužků, víc učitelů zatím neznám, dcera je třeťačka… a jídlo berou z Rožňavské, což je výhra, dá se to jíst… jinak kdybys chtěla něco konkrétního, klidně se ptej, když budu vědět, řeknu…
Co jsem se ptala kamarádek učitelek, tak by tam své dítě daly, jedna z nich tam své děti má… tak si říkám, že to asi nebude tak hrozné, jinak by je dala jinam…
@Regina Hero píše:
@Lístečka dcera tam chodí, její paní učitelka je bezvadná, družina taky dobrá, mají tam v rámci družiny dost různých kroužků, víc učitelů zatím neznám, dcera je třeťačka… a jídlo berou z Rožňavské, což je výhra, dá se to jíst… jinak kdybys chtěla něco konkrétního, klidně se ptej, když budu vědět, řeknu…
Co jsem se ptala kamarádek učitelek, tak by tam své dítě daly, jedna z nich tam své děti má… tak si říkám, že to asi nebude tak hrozné, jinak by je dala jinam…
Moc děkuji za reakci!!! Řeším přestup z vesnické dvojtridky do města, už kvůli vyzvedavani dětí, kroužků, u nás žádné nejsou. Teď jsou 1.A 2.třída. přestup v 5.třídě je podle mě náročný. No, ale mám strach, jak to zvládnou… ![]()
@Lístečka proč by to neměli zvládnout? Já bych je tam určitě dala už teď, nečekala bych do páté třídy…
@Regina Hero píše:
@Lístečka proč by to neměli zvládnout? Já bych je tam určitě dala už teď, nečekala bych do páté třídy…
Zvlášť dcera je taková nesměla, málo prubojna… prostě se o ni trochu bojím. Už teď budou s ucivem pozadu, natož v 5.třídě. A angličtinu ještě nemají.
@Lístečka tak pozadu s učivem by být neměli, mají přece zvládnout to samé v daném ročníku, ne?
@Regina Hero chtěla jsem ještě dát vědět, děti nastupují od září na Komenium, tak doufám, že to bude ok.
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.