Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj všem,
hledám zkušenosti se ZŠ v Písnici L. Coňka. Jak jste tam spokojený, co kvalita výku, prostory, aktivity pro děti? Líbí se mi, že je to malá škola takového rodinného typu, ale zatím je to pouze můj osobní dojem, potřebuji tedy nějaké zkušenosti? Syn jde do školy příští, rok takže nás čeká v zimě zápis. Nevíte kdy tam byl vloni zápis a jak to probíhalo? Ještě by mě zajímalo, kam nejčastěji přestupují děti po páté třídě a jak to zvládají, jak je berou na jiných školách když přijdou odjinud? Moc děkuji všem! ![]()
Zdravím, syn začal chodit od září, se školou jsme spokojeni. Pokud potřebujete více info, napište mi
@LenHan Moc děkuji, napsala jsem Vám zprávu nebo klidně můžete psát sem, třeba to také někoho bude zajímat, hlavně informace ohledně zápisu a tak, prostě jak se Vám tam líbí a co všechno po dětech chtějí, moc děkuji! ![]()
Ahoj holky ja budu dceru vozit na chodov ale hledám nějakou kamarádku, kde bydlíte?
@ccudlik Ahoj, čtu až dneska po 3 měsících
Ale kdyby si chtěla, tak bydlíme v Písnici. ![]()
Ahoj to neva… steuujemr se v zari.. me stve ze ta zakladka v pisnici ms jen jeden stupen
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.