Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, potrebovala bych se zeptat, vcera jsem zjistila, ze jsem ve skluzu s 1 praskem v brani antikoncepce, jeden jsem spolkla a druhy mi spadl na zem a proste jsem ho nenasla..tudiz zapomenutej prasek jsem nakonec ani nespolkla…trochu se bojim otehotneni, ale myslim,ze i tak je riziko minimalni…co myslite vy? dekuju ![]()
haga píše:
Ahoj, potrebovala bych se zeptat, vcera jsem zjistila, ze jsem ve skluzu s 1 praskem v brani antikoncepce, jeden jsem spolkla a druhy mi spadl na zem a proste jsem ho nenasla..tudiz zapomenutej prasek jsem nakonec ani nespolkla…trochu se bojim otehotneni, ale myslim,ze i tak je riziko minimalni…co myslite vy? dekuju
to se mi stává pořád:-)) ne to že bych ho ztrácela ale věčně jsem na něho zapomínala.jestli jde jen o to že chybí jeden prášek v platíčku tak hold si vemeš ten cyklus o jedenprášek méně a tím přijde i dřív mrcha a jestli o to žes ho zapoměla tak si den pár dnů bacha ale já zapomínala kolikrát i dva dny a brala jsem předtím HA 7 let, teď rok a neotěhulilajsem při zapomenutí ![]()
martulkasloník píše:haga píše:to se mi stává pořád:-)) ne to že bych ho ztrácela ale věčně jsem na něho zapomínala.jestli jde jen o to že chybí jeden prášek v platíčku tak hold si vemeš ten cyklus o jedenprášek méně a tím přijde i dřív mrcha a jestli o to žes ho zapoměla tak si den pár dnů bacha ale já zapomínala kolikrát i dva dny a brala jsem předtím HA 7 let, teď rok a neotěhulilajsem při zapomenutí
Ahoj, potrebovala bych se zeptat, vcera jsem zjistila, ze jsem ve skluzu s 1 praskem v brani antikoncepce, jeden jsem spolkla a druhy mi spadl na zem a proste jsem ho nenasla..tudiz zapomenutej prasek jsem nakonec ani nespolkla…trochu se bojim otehotneni, ale myslim,ze i tak je riziko minimalni…co myslite vy? dekuju
Ahoj, kdysi se mi to jednou stalo…prášek mi spadl do umyvadla
Celkem vystrašená jsem letěla k doktorce, která mi řekla, že mám dobrat platíčko, skončila jsem o jeden den dřív, pak menses a další jsem nebrala po týdnu, ale po osmi dnech…prostě jako vždycky, jen jsem jeden prášek vynechala.
Nechtěla jsem zakládat nové téma, tak využiji toto ![]()
mám menší problém, dozvěděla jsem se, že moje doktorka jede na 2 týdny na dovolenou a já v té době dodělat HA…myslíte si, že mi to může předepsat jiný doktor, co není gynekolog? Mám kamarádku na interně. Případně jak se tohle řeší, určitě nebudu jediná, komu se něco podobného přihodilo ![]()
SandraM píše:
Nechtěla jsem zakládat nové téma, tak využiji totomám menší problém, dozvěděla jsem se, že moje doktorka jede na 2 týdny na dovolenou a já v té době dodělat HA…myslíte si, že mi to může předepsat jiný doktor, co není gynekolog? Mám kamarádku na interně. Případně jak se tohle řeší, určitě nebudu jediná, komu se něco podobného přihodilo
Doktor by měl mít napsáno, kdo ho zastupuje.