Ztracená antikoncepce :/

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2
6.8.11 12:33

ztracena antikoncepce :/

Ahoj, potrebovala bych se zeptat, vcera jsem zjistila, ze jsem ve skluzu s 1 praskem v brani antikoncepce, jeden jsem spolkla a druhy mi spadl na zem a proste jsem ho nenasla..tudiz zapomenutej prasek jsem nakonec ani nespolkla…trochu se bojim otehotneni, ale myslim,ze i tak je riziko minimalni…co myslite vy? dekuju :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12262
6.8.11 12:39
haga píše:
Ahoj, potrebovala bych se zeptat, vcera jsem zjistila, ze jsem ve skluzu s 1 praskem v brani antikoncepce, jeden jsem spolkla a druhy mi spadl na zem a proste jsem ho nenasla..tudiz zapomenutej prasek jsem nakonec ani nespolkla…trochu se bojim otehotneni, ale myslim,ze i tak je riziko minimalni…co myslite vy? dekuju :-)

to se mi stává pořád:-)) ne to že bych ho ztrácela ale věčně jsem na něho zapomínala.jestli jde jen o to že chybí jeden prášek v platíčku tak hold si vemeš ten cyklus o jedenprášek méně a tím přijde i dřív mrcha a jestli o to žes ho zapoměla tak si den pár dnů bacha ale já zapomínala kolikrát i dva dny a brala jsem předtím HA 7 let, teď rok a neotěhulilajsem při zapomenutí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
6.8.11 12:41
martulkasloník píše:
haga píše:
Ahoj, potrebovala bych se zeptat, vcera jsem zjistila, ze jsem ve skluzu s 1 praskem v brani antikoncepce, jeden jsem spolkla a druhy mi spadl na zem a proste jsem ho nenasla..tudiz zapomenutej prasek jsem nakonec ani nespolkla…trochu se bojim otehotneni, ale myslim,ze i tak je riziko minimalni…co myslite vy? dekuju :-)
to se mi stává pořád:-)) ne to že bych ho ztrácela ale věčně jsem na něho zapomínala.jestli jde jen o to že chybí jeden prášek v platíčku tak hold si vemeš ten cyklus o jedenprášek méně a tím přijde i dřív mrcha a jestli o to žes ho zapoměla tak si den pár dnů bacha ale já zapomínala kolikrát i dva dny a brala jsem předtím HA 7 let, teď rok a neotěhulilajsem při zapomenutí :palec:
:mrgreen: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
eliška84
10.8.11 10:13

Ahoj, kdysi se mi to jednou stalo…prášek mi spadl do umyvadla :-) Celkem vystrašená jsem letěla k doktorce, která mi řekla, že mám dobrat platíčko, skončila jsem o jeden den dřív, pak menses a další jsem nebrala po týdnu, ale po osmi dnech…prostě jako vždycky, jen jsem jeden prášek vynechala.

• Citovat
  • Upravit
SandraM
22.8.11 13:41

Nechtěla jsem zakládat nové téma, tak využiji toto :)

mám menší problém, dozvěděla jsem se, že moje doktorka jede na 2 týdny na dovolenou a já v té době dodělat HA…myslíte si, že mi to může předepsat jiný doktor, co není gynekolog? Mám kamarádku na interně. Případně jak se tohle řeší, určitě nebudu jediná, komu se něco podobného přihodilo :(

• Citovat
  • Upravit
26574
22.8.11 13:52
SandraM píše:
Nechtěla jsem zakládat nové téma, tak využiji toto :)mám menší problém, dozvěděla jsem se, že moje doktorka jede na 2 týdny na dovolenou a já v té době dodělat HA…myslíte si, že mi to může předepsat jiný doktor, co není gynekolog? Mám kamarádku na interně. Případně jak se tohle řeší, určitě nebudu jediná, komu se něco podobného přihodilo :(

Doktor by měl mít napsáno, kdo ho zastupuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SandraM
22.8.11 13:56

a když to napsané nemá?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat