Antikoncepce a slabá MS - strach z těhotenství?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
31.7.11 16:11

Pomoc mám strach

Dobrý den mám hrozné obavy že jsem těhotná, beru prášky Mercilon a beru je každý den v 6 ale občas si je vezmu v 7 ale to prý nevadí jen hodinové zpoždění, no ale po minulé menstruaci ta skončila v neděli jsem v pondělí začla brát prášky a v úterý jsem měla pohlavní styk, ale beru prášky už delší dobu ale nikdy takhle brzo po menstruaci jsem styk neměla tak nevim jestli mě to chrání už ten druhý den, protože obvykle dostávám menstruaci v pátek a ted jsem to dostala až v sobotu a mám hrozně slabou menstruaci hrozně slabou než normálně a dnes je neděle kdy mi má pomalu končit a je to vemi slabé pár kapek jen tak se bojim jestli nejsem těhotná pomozte mi prosím ten stres se nedá zvládnout :(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35545
31.7.11 16:15

Takhle drobné výkyvy v menstruaci nejsou nic neobvyklého, chráněná jsi po celou dobu, pokud jsi si nezapomněla vzít pilulku :wink: :hug: Jestli se stresuješ, může to být i tím :wink: Moc bych si přála být důsledná jako ty, já byla vždy ráda, že jsem vůbec zobla :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.7.11 16:18

děkuji za pomoc, ale nevím nikdy jsem to tak slabé neměla a vždycky nejdýl jsem to dostala do pátku do odpoledne a ted až v sobotu odpoledne a vždycky jsem měla silné krvácení, ale ted je to pár kapek a už jsem prohlédla celý internet že i když je žena v tom může krvácet či špinit a s přítelem jsem se rozešla byl to sex na rozloučenou, takže bych nechtěla být v tom :( :( hrozně ses bojim, no moc si na tento měsíc nevzpomínám ale žádná pilulka mi nezbyla a nikdy se mi nestalo že bych zapoměla na pilulku takže si myslim že jsem je papala normálně

• Citovat
  • Upravit
3544

na 99% tehotna nejsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
232

Já myslím že je to úplně normální. Taky mám někdy MS silnější někdy slabší. A taky někdy začne o den dřív nebo později. . Určitě si chráněná hned ten den když si vemeš pilulku, takže klidně první den po MS. Jinak druhý den po MS s neejvětší pravděpodobností si neměla ani plodný den.

Nebála bych se. Těhotná podle mě nejsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
232
31.7.11 16:20

Navíc kdyby si měla jedinej sex za celej cyklus drůhý den po MS, tak dnes by si na těhu testu měla dálnici jak hrom. Tak si běž do lékarny a máš po stresu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.7.11 16:22

děkuji moc za útěchu už se tolik nebojím ale stejně… ta obava je hrozná.. dřív se mi tohle nestalo nikdy a to už s partnerem jsem byla 2 roky.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.7.11 16:24

no do lékárny nemůžu pracuje tam matka :(

• Citovat
  • Upravit
232
31.7.11 16:25
Anonymní píše:
no do lékárny nemůžu pracuje tam matka :(

A kde bydlíš? To tam snad máte jedinou lékárnu..? nemáš nějakou kamošku kterou můžeš poslet místo sebe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.7.11 16:26

no je tu jediná lékárna bydlim na malém městě a tady ví o každém všechno…

• Citovat
  • Upravit
232
31.7.11 16:28
Anonymní píše:
no je tu jediná lékárna bydlim na malém městě a tady ví o každém všechno…

Tak pak leda do drogerky, tam jsou testy taky. Sice ne moc kvalitní, ale v tvém případě postačí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.7.11 16:33

jj ale bojím se toho co mi test ukáže, a co když mi ukáže dvě čárky co pak budu dělat na dítě jsem dost mladá a mám plno snů, a nevim jak to funguje jestli se jde k doktorovi a on dá jen injekci nebo jak to funguje

• Citovat
  • Upravit
232
31.7.11 16:34

Co jak funguje? KOlik to je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.7.11 16:38

no jak funguje to že řekneš doktorovi že dítě nechceš a je to měsíc teprve… jestli se nemusí chodit na interupci

• Citovat
  • Upravit
232
31.7.11 16:39

Hele každá máme plno snů ne jen ty mladé. Je tu plno maminek které jsou hodně mladé a neplánovaně otěhotněly a přesto vše dobře zvladají. Víš ono je to težký, si třeba mladá, ale taky dost stará na to aby si věděla co může mít sex za následky. Prášky si brala tak se nestresuj. Ikdyž žádna antikoncepce není 100%. A je tu mnoho holek co antiko brali a prcek jim teď leží v postýlce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí