Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Anonymní píše:
no jak funguje to že řekneš doktorovi že dítě nechceš a je to měsíc teprve… jestli se nemusí chodit na interupci
To víš že musíš. Žádnou takovou injekci neznám. Normálně tě objednají a ty pak jdeš na potrat kterej ti třeba ráno udělají a až se probereš z narkozy jdeš domu.
Myslím, že to zbytečně hrotíte, chápu stres, ale to by musela být sakra náhoda, aby jsi byla těhotná ![]()
Každopádně pokud máš nějaké tušení udělej si ten test. Když bereš antiko MS ti vyvolává automaticky, takže by si taky nemusela poznat že si těhotná a normálně by si menstrulovala. Pak už by mohlo být pozdě.
Neboj, na 99,9% těhu nejsi. Myslím, že test by tě jen uklidnil, ale znám co to je malá ves. Taky jsem si tady test koupit nešla.
A HA funguje tak, že pokud nezapomeneš prášek tak si chráněná neustále. I v době ms. Taky se mi občas stalo, že ms přišla o den dřív, dýl a že trvala kratší dobu.
Anonymní píše:
děkuji za pomoc, ale nevím nikdy jsem to tak slabé neměla a vždycky nejdýl jsem to dostala do pátku do odpoledne a ted až v sobotu odpoledne a vždycky jsem měla silné krvácení, ale ted je to pár kapek a už jsem prohlédla celý internet že i když je žena v tom může krvácet či špinit a s přítelem jsem se rozešla byl to sex na rozloučenou, takže bych nechtěla být v tom![]()
hrozně ses bojim, no moc si na tento měsíc nevzpomínám ale žádná pilulka mi nezbyla a nikdy se mi nestalo že bych zapoměla na pilulku takže si myslim že jsem je papala normálně
Sex na rozloučenou? To jsem ještě nikdy neslyšela a ani nevím, že existuje.
![]()
Jinak, těhotná nebudeš, to je tím stresem a stres může ovlivnit hormony.
Podle mně 99,9999% netěhotná. Příroda je sice mocná, ale tady by to hraničilo se zázrakem.
Na potratu jsem sice nikdy nebyla, ale je to zázrok v nemocnici . Předchází mu potvrzení těhotenství u lékaře, následují předoperační vyšetření. Zákrok je to většinou cca na jeden dva dny, t.j. ráno dle objednání nástup, zákrok, pooperační péče, popř. rekonvalescence. Dodám, že zákrok nehradí pojišťovna, částka je dle nemocnice řádově tisíce (oriantačně cca 3500 - 6000). Liší se ještě miniinterupce (do 9.tt?? nejsem si jista) a interupce (cca do 13tt???), to pak podle použité operační metody. Ale to je opravdu jen teoretické. Určitě těhotná nejsi. Jen abys věděla.
Děkuji moc za vysvětlení, a sex na rozloučenou jsem myslela že neexistuje, ale tak když máme na sebe hezké vzpomínky a rozcházíme se v dobrém tak proč ne, no ale stejně se bojim, kamarádka mi dnes řekla že když jsem to dostala a ikdyž je to slabý tak můžu být nastydlá nebo tak něco že se nemám bát ale stejně ![]()
Dobrý den, mám dotaz. Mám teď zánět spojivek, doktorka mi předepsala Atropin, Dexamathazon (oboje kapky) a ophthalmo-hydrocortison (mast). Beru HA Lindinette20. Na internetu jsem našla, že kortikoidy účinek HA neovlivňují, aleteď už si tak jistá nejsem. Mám obavy jestli nejsem těhotná. Nemáte s tím nějaké zkušenosti? Myslím teda s těmi léky. Děkuju
Dobrý den, mám trochu zvláštní dotaz. 6 měsíců beru antikoncepci MyWy vždycky si ji beru akorát občas se zpožděním, menstruaci dostávám pravidelně ve čtvrtek ale teď hned od začátku spíš špiním, špatně mi je pořád stejně. Asi zbytečně panikařím, přítel vždy vyvrcholí mimo mě. Poradí mi prosím někdo čím by to mohlo být? Děkuji.
Ahoj. Začala jsem brát antikoncepci Stodette první den menstruace. Je to moje první HA. Je normální, že už ten druhý nebo třetí den brani prášku je menstruace slabší než obvykle? Může to ovlivnit HA? Děkuji.
Ahoj mam problem beru antikoncepci diecyclen prasek v 3 tydnu jsem si vzala ale za 2,5 hodiny zvracela ted mi prisla ms ale docela slaba myslite ze je to v poradku? Mam docela strach mate nekdo zkusenost
Ahoj, holky. Mám otázku. Zítra mi má přijít krvácení (z vysazení prášku). Jsem Nafouklá , měla jsem bolavá prsa (týden , dva zpatky). Antikoncepci beru pravidelně, žádná antibiotika, střevní chripka také ne. Ale poslední krvácení, které bylo 28.6., bylo daleko slabší (beru HA Ayreen). Hrozně mi píchá v podbřišku na levé straně… Přítel do mě neejakuluje. Myslím si, že se chráníme dostatečně. Ale jaká je pravděpodobnost že bych třeba byla těhotná? Pořád o tom přemýšlím. Jsem typ holky, co si prášky hlídá, má upozornění a tak. Žádný jsem nezapomněla. Může být PMS i když třeba beru HA? Že jsem nafouklá a vypadám jak těhotná, bolest prsou, píchání v podbřišku…?