Antikoncepce a slabá MS - strach z těhotenství?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4
25.7.18 19:06

@Jagwa od března. Od listopadu (2017) jsem brala jednu a ta mi nesedla a od března beru tuto… Mám s ní úplně jiné krvácení a přijde mi, že je cimdaltim slabší. :nevim: i když si myslíme, že se dostatečně chráníme a nepodcenujeme to , tak i tak tam nějaká to obava je. Proto se ptám, zda to může být PMS…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
533
25.7.18 19:23

Já začala mít PMS asi po třech letech braní HA :nevim: tak jsem ji změnila a v pohodě. Že je MS slaba je normální :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
25.7.18 19:41

No hlavně to není MS, ale jen krvácení z vysazení. Které ani být nemusí. Pokud bereš prášky zodpovědně, tak blokují ovulaci, takže těžko můžeš být těhotná, když se neuvolňují vajíčka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
25.7.18 20:23

@P4ja vím ,že to není MS… Prášky beru na čas, max do 20minut od času, kdy si je mám brát. (Tohle beru fakt zodpovědně, asi jsem magor…). Těch 20 minut je prý v pohodě… Ale zase někdo tvrdí, že ne .. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
25.7.18 20:52
@Kadejou píše:
@P4ja vím ,že to není MS… Prášky beru na čas, max do 20minut od času, kdy si je mám brát. (Tohle beru fakt zodpovědně, asi jsem magor…). Těch 20 minut je prý v pohodě… Ale zase někdo tvrdí, že ne .. :nevim:

Nvm já brala x let. S manželem jsme většinou ochranu netěšili a nic se nestalo. 20 minut je podle mě v pohodě. Tedy pokud to nejsou ty, co se berou při kojení, tam je to asi trochu jiné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
25.7.18 22:23

@P4ja dobře, děkuji. Tak při kojení to budu řešit asi až za pár let. Ale tak nějak to nafouklé břicho a bolest mi nedalo spát. A chci se ještě zeptat, zda se například opravdu to krvácení může i zastavit? Poslední se mi zkratilo, navíc jsem jen silněji špinila, tak nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
25.7.18 23:19

@Kadejou No, víš jak. Sice do sebe cpeš umělé hormony a v podstatě pořád stejné množství, ale nikdy nevíš, co na to tělo řekne. A ano, jsou ženy, které třeba jen špiní a nebo vůbec nekrvaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
31.7.20 07:50

Oživuji diskuzi. Včera jsem to měla dostat, ale jen špinila. Přes noc jsem krvácela, ale jen málo. Ohledně sexu-styk jsem měla 3× minulý týden s kondomem, ale jeden praskl a nejsem si jistá zda v něm něco bylo. Beru Lindynette. Mohla bych být těhotná? Případně kdy si mám udělat test?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35532
31.7.20 08:24
@Eliscka píše:
Oživuji diskuzi. Včera jsem to měla dostat, ale jen špinila. Přes noc jsem krvácela, ale jen málo. Ohledně sexu-styk jsem měla 3× minulý týden s kondomem, ale jeden praskl a nejsem si jistá zda v něm něco bylo. Beru Lindynette. Mohla bych být těhotná? Případně kdy si mám udělat test?

Nejsi těhotná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.7.20 22:17

Zdravím maminky mám podobný problém, akorát ms se dostavila ale o den později a je slabší. (Ale ne špinění, prostě krev ale méně než obvykle) Mám tam i tu sliznici nebo jak se to jmenuje ale taky málo. Mám to dál řešit nebo se to stává? Předem děkuju za odpovědi :hug:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.11.22 08:48
@Anonymní píše:
Zdravím maminky mám podobný problém, akorát ms se dostavila ale o den později a je slabší. (Ale ne špinění, prostě krev ale méně než obvykle) Mám tam i tu sliznici nebo jak se to jmenuje ale taky málo. Mám to dál řešit nebo se to stává? Předem děkuju za odpovědi :hug:

také by mě to zajímalo. Dostala jsem ms včas ale slabší a trvala jen 3 dny. Nebylo to jen špinění, krev byla normální jen jí bylo málo. Test po skončení ms byl negativní

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

Těhotenský test 2v1