Ztracené koťátko

Alisa25
11.9.13 14:39

Ztracené koťátko

Dobrý den,

Bydlím v malé vesnici na střední Moravě v malé vesnici, kde probíhá hlavní silnice do okresního města, jinak vesnici obklopuje les a pole. Ztratilo se nám asi 3 měsíční koťátko, je už 2 týdny pryč. Má cenu jej ještě hledat? Jakou šanci má takový tvoreček na přežití?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
malinada
11.9.13 14:41

Představuj si třeba, že na tom hlavním tahu zastavilo auto, vyskákala rodinka, popadla kotě a má se teď skvěle. I zázraky se občas dějí…

• Citovat
  • Upravit
31672
11.9.13 14:42

Moc šancí asi není :| buď už nežije, nebo ho někdo našel, a u někoho bydlí, ale že by přežilo v přírodě, to si nejsem jistá :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
11.9.13 14:42

Na preziti by sanci melo, ale najit ho bude skoro nemozne. Bud se vrati samo, ale tomu neverim, nebo je proste zatoulany

• Citovat
  • Upravit
1210
11.9.13 14:47

Hledat asi ne, a v návrat bych taky nedoufala. Třeba se zatoulal k někomu do sousední vesnice a má se dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
844
11.9.13 14:48

Odkud jsi? K nám přišla nalezenkyně něco jako siamská kočka, krásná zespod Whiskas a byla taky cca 3měs stará (máme stejně starýho kocoura)…Je to tak měsíc.

Edit: aha, čtu že je pryč dva týdny tak to nic..tahle k nám přišla před měsícem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
11.9.13 15:00

Já už mám roční to kotatko nění, ale utekla a po třech dnech se vratila, kotatko nevim :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5533
11.9.13 15:06

Koťátko má určitě šanci na přežití, ale asi bych nepočítala s tím, že se vrátí.
Já měla koťátko - nalezence, dva měsíce u nás bydlel. Žil si jako prasátko v žitě a hlavně byl fakt nádherný. Jako z reklamy na whiskas. Po absolvování veškerých vyšetření u veterináře, odčervení, očkování a zjištění, že je zdravý a v pořádku (a poplacení hromady peněz :lol: ) si prevít usmyslel, že se půjde podívat někam dál, než jen na zahradu a už se nevrátil :?. Myslím, že auto ho určitě nepřejelo, zase tolik jich u nás nejezdí a on se k silnici bál. Takže si ho spíše někdo vzal, protože to byl vážně krasavec :? Čekala jsem asi měsíc, jestli se nevrátí, dokonce i fotky a inzeráty jsem roznesla a lepila po sloupech. Ale nevrátil se. Je to už šest let, ale ráda na něj vzpomínám, byl to mazlík a věřím, že je teďka u lidí, u kterých mu je dobře :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
818
11.9.13 15:06

My byvame vedla frekventovanej silnice, 500m od konca vesnice. Okolo je len hrbitov a polia. Pred casom sa nam stratil mazlicek (hlodavec psoun) a nasiel sa az po 7dnoch vo vesnici 5km vedla.
Kazdy den sme volali do utulku, ci sa nahodou nenasiel az nam raz volali oni. :-) Pani ho nasla doma na zahrade, deti si s nim hrali a po par dnoch, ked prisla burka ona nevedela co s nim. Tak zavolala do utulku po radu.
Nadej umiera posledna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
11.9.13 15:34

Podle mě ne, kdyby to byl den, dva, tak hledám.. spíš projeď útulky v okolí. Ale pokud je to malé kotě, spíš si ho někdo vzal, nebo ho srazil. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3148
11.9.13 16:26

Obavám se, že nepřijde. Buď si ho někdo vzal nebo ho srazilo auto, jako to naše :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
11.9.13 16:27

Možný je všechno, ale spíš bych se smířila s nejhorším. Maximálně budeš příjemně překvapená. Máme 5 let barák, za těch 5 let jsme měli postupně kolem 25koček. Cca 4koťátka si vzali známí, jeden jedinej kocour pošel na nemoc a zbytek? Všechno pod autama nebo zatoulaný (a následně nejspíš pod autama). Teď máme 3koťata a 2kočky, naštěstí to nejsou moc tuláci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný