Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Představuj si třeba, že na tom hlavním tahu zastavilo auto, vyskákala rodinka, popadla kotě a má se teď skvěle. I zázraky se občas dějí…
Moc šancí asi není
buď už nežije, nebo ho někdo našel, a u někoho bydlí, ale že by přežilo v přírodě, to si nejsem jistá ![]()
Na preziti by sanci melo, ale najit ho bude skoro nemozne. Bud se vrati samo, ale tomu neverim, nebo je proste zatoulany
Hledat asi ne, a v návrat bych taky nedoufala. Třeba se zatoulal k někomu do sousední vesnice a má se dobře.
Odkud jsi? K nám přišla nalezenkyně něco jako siamská kočka, krásná zespod Whiskas a byla taky cca 3měs stará (máme stejně starýho kocoura)…Je to tak měsíc.
Edit: aha, čtu že je pryč dva týdny tak to nic..tahle k nám přišla před měsícem.
Já už mám roční to kotatko nění, ale utekla a po třech dnech se vratila, kotatko nevim ![]()
Koťátko má určitě šanci na přežití, ale asi bych nepočítala s tím, že se vrátí.
Já měla koťátko - nalezence, dva měsíce u nás bydlel. Žil si jako prasátko v žitě a hlavně byl fakt nádherný. Jako z reklamy na whiskas. Po absolvování veškerých vyšetření u veterináře, odčervení, očkování a zjištění, že je zdravý a v pořádku (a poplacení hromady peněz
) si prevít usmyslel, že se půjde podívat někam dál, než jen na zahradu a už se nevrátil
. Myslím, že auto ho určitě nepřejelo, zase tolik jich u nás nejezdí a on se k silnici bál. Takže si ho spíše někdo vzal, protože to byl vážně krasavec
Čekala jsem asi měsíc, jestli se nevrátí, dokonce i fotky a inzeráty jsem roznesla a lepila po sloupech. Ale nevrátil se. Je to už šest let, ale ráda na něj vzpomínám, byl to mazlík a věřím, že je teďka u lidí, u kterých mu je dobře ![]()
My byvame vedla frekventovanej silnice, 500m od konca vesnice. Okolo je len hrbitov a polia. Pred casom sa nam stratil mazlicek (hlodavec psoun) a nasiel sa az po 7dnoch vo vesnici 5km vedla.
Kazdy den sme volali do utulku, ci sa nahodou nenasiel az nam raz volali oni.
Pani ho nasla doma na zahrade, deti si s nim hrali a po par dnoch, ked prisla burka ona nevedela co s nim. Tak zavolala do utulku po radu.
Nadej umiera posledna
Podle mě ne, kdyby to byl den, dva, tak hledám.. spíš projeď útulky v okolí. Ale pokud je to malé kotě, spíš si ho někdo vzal, nebo ho srazil. ![]()
Obavám se, že nepřijde. Buď si ho někdo vzal nebo ho srazilo auto, jako to naše ![]()
Možný je všechno, ale spíš bych se smířila s nejhorším. Maximálně budeš příjemně překvapená. Máme 5 let barák, za těch 5 let jsme měli postupně kolem 25koček. Cca 4koťátka si vzali známí, jeden jedinej kocour pošel na nemoc a zbytek? Všechno pod autama nebo zatoulaný (a následně nejspíš pod autama). Teď máme 3koťata a 2kočky, naštěstí to nejsou moc tuláci.
Dobrý den,
Bydlím v malé vesnici na střední Moravě v malé vesnici, kde probíhá hlavní silnice do okresního města, jinak vesnici obklopuje les a pole. Ztratilo se nám asi 3 měsíční koťátko, je už 2 týdny pryč. Má cenu jej ještě hledat? Jakou šanci má takový tvoreček na přežití?