Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No pokud nejde o peníze nebo jiné cennosti, tak bych se spíš přimlouvala za variantu zašantročení. My teda doma hledáme pořád něco… a fakt bych se divila, kdyby někomu stálo za to brát takovéhle maličkosti.
Jezkovy oči, kdyby se ti ztratily šperky, či něco hodnotného, ale lžičky, nůžky a klíč? ![]()
![]()
Příspěvek upraven 08.09.13 v 20:59
Takže jde jen po příborech a nůžkách? buď je to nějaká uchylka a nebo vrah ![]()
Ty vogo, to je zlodějina, to bych chtěla vidět, takovou puberťačku, co ukradne klíč od vchodu, když má svůj, nůžky, co jsou staré historické, to puber´ták ocení, že dobře sříhají
nůžky co jsou někde odloženy deset dnů
a dětská lžíce s kačenkou, tak to už je tutovka, ještě ke všemu, když byla nerez, tak to je jasné, to určitě čorla…bože, přečti si to po sobě.
A co děti? Nemohly to být ony? Přijde mi divné, že by brala nůžky na nehty a dětský příbor
Kdyby šlo o cenosti, peníze atd. tak bych pochybovala ![]()
A nemohly to schovat Tvoje děti…? Ty co hlídá…tedy pokud nehlídá kojence…
Moc nechápu, proč by kradla takové věci - dětská lžíce, nůžky, klíč???
Ja ti nevim priklanim se k nazoru ze to casem nekde najdes. Proc by brala zrovna takove veci? Bezzcene?
@terinka4444 píše:
Ty vogo, to je zlodějina, to bych chtěla vidět, takovou puberťačku, co ukradne klíč od vchodu, když má svůj, nůžky, co jsou staré historické, to puber´ták ocení, že dobře sříhajínůžky co jsou někde odloženy deset dnů
a dětská lžíce s kačenkou, tak to už je tutovka, ještě ke všemu, když byla nerez, tak to je jasné, to určitě čorla…bože, přečti si to po sobě.
@Vrtul píše:
Ja ti nevim priklanim se k nazoru ze to casem nekde najdes. Proc by brala zrovna takove veci? Bezzcene?
protože bude úchyl
určitě lžíci nenechali u moře, pravděpodobnější je, že ji ukradla puberťačka, byla přeci s kačenkou. Co s prachama a se zlatem, když se dají ukrást staré nůžky.
Mě to taky přijde ujetý, že by kradla. myslím, že je to stejný jako s licháčema, do pračky dám pár ponožek a vytáhnu jen licháče
. Tak kde jsou?
O by mě zajímalo kdo krade u nás, když k nám nikdo nechodí
Ztratily se mi už minimálně 2 pinzety, skoro fungl nový, párkrá použitý a jsou v čudu. Nikdo kromě mě je v ruce neměl. Příbory, resp. jejich části občas mizí taky
. Ještě chápu ty ponožky.. ale toto
A sposta jiných věcí které jsem měla a nikdy už nenašla. Nebo jsem špatně hledala… třeba v lednici a tak ![]()
Ahoj. Mám choulostivé téma.
Mám chůvu. Je do dcera sousedky, co bydlí v našem domě. Hlídá mi cca půl roku.
A mám problém. Mám podezření, že se mi po dobu jejího hlídání ztratilo několik věcí.
Byl to klíč od vchodu, který jsem jí na 100% ukazovala se slovy: „ty ho asi nepotřebuješ?“ (má svůj k vůli tomu ab se dostala k mámě) a za 14 dní jsem ho v mističce na klíče už nenašla. Je speciální, nezamněnitelný s jiným.
Byly to manikurové nůžky, které jsem jednoho dne po stříhání dětí nehtíků odložila na viditelné místo („bily“ do očí) s tím, že si je později uklidím a když jsem je cca za 10 dní potřebovala, tak už jsme je nenašla (smůla je, že byly „historické“ a fakt skvěle stříhaly).
Na obě dvě věci jsem se jí ptala, ale tvrdila mi, že je neviděla, nikam neuklízela a tak.
V tu dobu zu kromě ní nikdo cizí nebyl, všechna místa, kde by mohly ty věci být jsem již několikrát prohledala…
O několik týdnů později jsem zjistila, že mi chybí jedna nerezová dětská lžíce.
)
a já jim toho do Chorvatska balila víc.
)
(dětské příbory máme 3, lžic 6 navíc, ale ty s „kačenkou“ byly jen 2 a děti se mi o tu zbývající samozřejmě hádají, tu se slonem, či bez obrázku nechtějí
Zde je podezření, že jsem ji mohla přibalit dceři a babičce na cestu do Chorvatska a nepřivezli ji. Na druhou stranu ostatní části příborů nechybí
Ode dneška postrádám i lžičku z této sady, ale tu jsme mohli klidně kdekoliv zašantročit (i když mám pocit, že ještě nedávno jsme měli obě.
Co s tím?

Na jednu stranu vím, že kdykoliv budu potřebovat hlídat malou, tak na to nejspíš bude mít čas (aktuálně je oficiálně nazaměstnaná, ještě loni byla „v domácnosti“, ale v postatě pracovala „na černo“) a s dcerou to umí, poradí si i s oběma.
Na druhou stranu od doby, kdy se mi ztratily ty nůžky tak ve mne hlodá červík pochybností…