Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Spíš bych se pořádně podívala po bytě, někde to bude zašupnuté. Kdyby se ztrácely věci - myšleno cenné věci ala peníze, šperky a pod, tak to řeším… ale takhle? mi se před měsícem „ztratil“ otevírák na konzervy, no nenašla jsem ho, ale určitě ta bestie někde bude
nebo že bych ho vyhodila? taky možné
neřeš kraviny, kdyby to bylo cenné, pak možná.
@Anonymní píše:
Jí je cca 35- má dvě děti 11 a 6 let.
Mé děti jsou školkové.
Ad nůžky - původně jsme si myslela, že je před tou mladší někam uklidila, ale tvrdila mi, že je neměla…
Mimochodem, byly klasické manikurové, jen cca 20 let staré (ale to na nich napsánofakt nebylo). Štve mne to, že je budu jen těžko schánět, ty co má v manikuře manžel(cca 10 let, stejný typ) stříhaj na houby.
Jeji reakce tento týden byla „tak si kup pilník“, já je dětem piluju.
Hm, tak to trochu mění situaci, myslela jsem, že je to nějaká dvacetiletá holka.Tak člověk nikdy neví, lidi jsou zvláštní, třeba se jí opravdu nůžky hodily, když hned vyrukovala s pilníkem. A lžíci mohla dát svému šestiletému dítěti.
Nám někdo zcizil kočičku z vkládačky a jeden dílek pejska z prvního dřevěného puzzle. Ať to kouká vrátit!
![]()
@Genovesa píše:
Nám někdo zcizil kočičku z vkládačky a jeden dílek pejska z prvního dřevěného puzzle. Ať to kouká vrátit!![]()
Pejsek s kočičkou šli dělat dort ![]()
Mno, nemyslím, že by pubertačka kradla zrovna tyhle věci ![]()
U nás se ztrácí(když pominu ponožky) kávové lžičky, nůžky na nehty, pinzety, jehly
a to k nám nechodí an návštěvy ![]()
@atominnka píše:
Mno, nemyslím, že by pubertačka kradla zrovna tyhle věciU nás se ztrácí(když pominu ponožky) kávové lžičky, nůžky na nehty, pinzety, jehly
![]()
![]()
a to k nám nechodí an návštěvy
Je jí třicet pět let ![]()
@boball píše:
Pejsek s kočičkou šli dělat dort
No kočička by mohla, ale z pejska by musela jít pouze p.rdel
.
@Genovesa píše:
No kočička by mohla, ale z pejska by musela jít pouze p.rdel.
Aspon do toho kočce nebude kecat ![]()
Nám se doma děje něco podobnýho
Ale k nám nikdo cizí nechodí tak nevim kam to mizí. Asi nějakej skřítek ![]()
Tak jsem dočetla - ale stejně si nemyslím, že by i takhle stará paní kradla takové věci ![]()
@atominnka píše:
Tak jsem dočetla - ale stejně si nemyslím, že by i takhle stará paní kradla takové věci
Tak člověk nikdy neví, mojí kamarádce kradla hlídačka drobný z hrnečku, ale vždycky jen pár korun. Zapotřebí to neměla. Párkrát se jí zdálo, že tam měla víc, a nakonec jí u toho chytla.
Ale teď vážně, syn mi mezi třetím a pátým rokem schovával věci ( peněženku do povlečení, klíče do mrazáku, občanku kterou mi vytáhl z peněženky do knihovny atd ) Nedělaji ti to tvé děti?
Jí je cca 35- má dvě děti 11 a 6 let.

Mé děti jsou školkové.
Ad nůžky - původně jsme si myslela, že je před tou mladší někam uklidila, ale tvrdila mi, že je neměla…
Mimochodem, byly klasické manikurové, jen cca 20 let staré (ale to na nich napsánofakt nebylo). Štve mne to, že je budu jen těžko schánět, ty co má v manikuře manžel(cca 10 let, stejný typ) stříhaj na houby.
Jeji reakce tento týden byla „tak si kup pilník“, já je dětem piluju.