Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ahoj, hodně mě trápí vztah s kamarádkou, mou nejlepší. Byly jsme nerozlučná dvojka, věděly jsme o sobě všechno, vše řešily, byly spolu často,…nikdy neměla moc štěstí na chlapy a letos si konečně našla jednoho, kde to vypada ze spolu snad zůstanou. Je šťastná. Moc ji to přeju ale vlastně mám i vztek jak se chová ke mne, jsem na paty koleji, už půl roku mluví jen o něm což je ok, ale ona je paf i z jeho party. Jako kdyby zapomněla co bylo dříve. Nikdy ji nenapadlo mě vzít s nimi na chatu, vše se motá jen okolo nej a jeho party. Dříve jsem ji byla dobra když jsem vzala auto a jelo se na výlet. Ten její když jsem byla na návštěvě má problém se mnou mluvit, viděli jsme se 2×. A co víc,
Mají se stěhovat do zahraničí a asi trvale. Fakt mám vztek jak se ke mne chová a pak si řeknu ze jsem blba ze mi dala krásný prani k narozeninám a vídáme se jen proste je to cely nějaký jiný. Teď mám týden problém ji odepsat na zprávu protože se ozve vždy když ten její nekam jede nebo má program.Nechci o ni přijít a nevím jestli mám právo byt naštvaná anebo jsem fakt blba a je to běžný?
A navíc nenávidím konflikty
Podle mě je toto běžný. Lidé se neustále mění a tím mění své chování.
Také to může být tím jak jí mění její kluk či ta jeho parta
Úplně stejný případ jsem řešila před 2 roky. Též se má kamarádka zamilovala do kluka a vykašlala se na mě a přestali jsme se postupně bavit pak se s ním rozešla a vše se vrátilo zpátky. ![]()
Ahoj, hodně mě trápí vztah s kamarádkou, mou nejlepší. Byly jsme nerozlučná dvojka, věděly jsme o sobě všechno, vše řešily, byly spolu často,…nikdy neměla moc štěstí na chlapy a letos si konečně našla jednoho, kde to vypada ze spolu snad zůstanou. Je šťastná. Moc ji to přeju ale vlastně mám i vztek jak se chová ke mne, jsem na paty koleji, už půl roku mluví jen o něm což je ok, ale ona je paf i z jeho party. Jako kdyby zapomněla co bylo dříve. Nikdy ji nenapadlo mě vzít s nimi na chatu, vše se motá jen okolo nej a jeho party. Dříve jsem ji byla dobra když jsem vzala auto a jelo se na výlet. Ten její když jsem byla na návštěvě má problém se mnou mluvit, viděli jsme se 2×. A co víc,
Mají se stěhovat do zahraničí a asi trvale. Fakt mám vztek jak se ke mne chová a pak si řeknu ze jsem blba ze mi dala krásný prani k narozeninám a vídáme se jen proste je to cely nějaký jiný. Teď mám týden problém ji odepsat na zprávu protože se ozve vždy když ten její nekam jede nebo má program.
Nechci o ni přijít a nevím jestli mám právo byt naštvaná anebo jsem fakt blba a je to běžný?
A navíc nenávidím konflikty