Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, prosím, prosím moc o radu.
Jsem v 32tt. A už od 23.12 nemluvím. Zkoušela jsem co jsem mohla. Dokonce jsem byla mezi svátky na pohotovosti, tam mě tal pouze calciové rozp. tabletky a prý kloktat vincentku.Nic nezabírá.
mám MÜlerovi cucací s lišejníkem-nic, mléko+med+máslo-nic, voncentka-nic, sinecod-nic. Už nevím co si počít ![]()
Mám strach o mimi, i když mě dr. říkala, že to mimi neohrožuje.
Dnes mě manžel koupil homeopatika Homeovox-beru to jako posl. záchranu. Nevíte kdyby měly zabrat, nebo so mě sakra pomůže
![]()
Nemůžu na to dostat, třeba nějaké vitamínové kapačky.
JÁ UŽ CHCI PO 3 TÝDNECH MLUVIT…
Díky za radu
Na tehotenstvi muzes svest kdeco, mne odchazel sluch, bala jsem se ze uplne ohluchnu, po porodu se to srovnalo. Pij teply caj a dej si mokry zabal na krk - mokry hadr, igelit, satek a dobre zabalit.
A proč ti doktorka na to nedá třeba nějaká antibiotika??? Nebo přesně ušní, nosní krční
Mě Homeovox většinou zabere tak po dni cucání…Ale být tebou, tak si zajdu k odborníkovi. Taky jsem jednou přestal mluvit a pak jsem byla 2× na obstřiku hlasivek, do té doby nic nezabralo.Jsem ani nechraptěla, ale jen syčela asi týden.
Dojdi si hned zitra na orl jak pisou holky, muzes mit laryngitidu nebo se to muze zvrtnout do epiglotitidy a to je pak o rychlem zhorseni, muzes se zacit dusit. ten homeovox by ti mohl pomoci. ja davam detem pri laryngitide teda homeogene.
doma chladnejsi vzduch, vlhko, chladnejsi obklad na krk na par desitek minut, priznitz bez toho igelitu uprostred…
Já používala slivovici na zapaření toho krku. A docela to pomohlo. A taky mi pomohli hodně hašlerky, a všechny palivé bonbony pořád jsem něco cucala.