Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojte všichni ❤️️
Potřebuji pomoct…
Měla jsem nejlepší kamarádku byli jsme spolu pořád. Přespávali jsme u sebe, jezdily na různé akce, měli stejné zájmy. Bavila jsem se s ní 7,5 let. Občas s ní byli problémy a to že se z ničeho nic nechtěla bavit a pak zase dolezla. Toto léto jela na nějaké léčení na cca půl měsíce. Tam si našla kamarádky ty kamaradky jí donutily aby se se mnou už nebavila a ona poslechla. Z ničeho nic mi přišla zpráva jestli s ní mám jako problém a pak mi napsala toto "ty pío zkuve*á řeš si svůj nudnej život,, jsem strašně citlivá a vůbec jsem nechápala co jsem udělala. Už to jsou 3 měsíce co se se mnou nebaví. Dokonce kvůli mně šla i do jiné školy jsem z toho strašně smutná
pořád mě před někým pomlouva kvůli ní se se mnou už Skoro nikdo nechce bavit protože jim řekla věci co nejsou pravda. Ve čtvrtek jsem jela s mámou v autě a potkali jsme tu kamarádku jak jede se svým tátou v autě. Ta kamarádka se na mne tak hnusně koukala a dělala scénu ať její táta jede. Nejde mi na ní zapomenout…jak mám prosím na ní zapomenout? Přejde to časem? Pořád na ní myslím…moc děkuji za odpověď ![]()
@Sárušeee píše:
Ahojte všichni ❤️️
Potřebuji pomoct…
Měla jsem nejlepší kamarádku byli jsme spolu pořád. Přespávali jsme u sebe, jezdily na různé akce, měli stejné zájmy. Bavila jsem se s ní 7,5 let. Občas s ní byli problémy a to že se z ničeho nic nechtěla bavit a pak zase dolezla. Toto léto jela na nějaké léčení na cca půl měsíce. Tam si našla kamarádky ty kamaradky jí donutily aby se se mnou už nebavila a ona poslechla. Z ničeho nic mi přišla zpráva jestli s ní mám jako problém a pak mi napsala toto "ty pío zkuve*á řeš si svůj nudnej život,, jsem strašně citlivá a vůbec jsem nechápala co jsem udělala. Už to jsou 3 měsíce co se se mnou nebaví. Dokonce kvůli mně šla i do jiné školy jsem z toho strašně smutnápořád mě před někým pomlouva kvůli ní se se mnou už Skoro nikdo nechce bavit protože jim řekla věci co nejsou pravda. Ve čtvrtek jsem jela s mámou v autě a potkali jsme tu kamarádku jak jede se svým tátou v autě. Ta kamarádka se na mne tak hnusně koukala a dělala scénu ať její táta jede. Nejde mi na ní zapomenout…jak mám prosím na ní zapomenout? Přejde to časem? Pořád na ní myslím…moc děkuji za odpověď
Cituji
Vykašli se na ni. Tohle není pravá kamarádka a je to od ní dost hnusné… Poznávej nové lidi a časem to bude dobré ![]()
@Sárušeee, až Ti bude patnáct, půjdeš na střední školu a najdeš si jiné kamarádky.
Moje základka skončila šikanou, „nejlepší kamarádka“ od školky se na ni podílela nejvíc. Druhá základka, taky šikana, prý jsem byla tlustá a to jsem měla pět kilo nad rámec váhy kterou bych měla mít. Na střední škole už mě nikdo nesikanoval, ale byla jsem úplný outsider… Ta holka, co má trojky a čtyřky, co neumí chemii, fyziku, matiku… Ta holka, co neumí napsat prezentaci bez chyby, co neumí anglicky, atd. Pak přišla výška, kam jsem se po bezproblémové maturitě dostala s přehledem a dvě kamarádky. Stejně tak jsem si našla přítele, se kterým jsme se vzali a máme dvě děti. Nakonec v době, kdy vsechny ty „falešné“ kamarádky řešili co mají nebo nemají dělat, nezvládali své školy a nic okolo normálního života. Já mám manžela, postavili jsme dům a máme dvě děti. Těchto kamarádek bude ještě hodně, budou lidi, co tě budou soudit, házet ti klacky pod nohy. Ale jednou si najdeš opravdové kamarádky, které tě nebudou hodnotit, nebudou a tebou zacházet jako s kusem hadru. Mám teď víc než dost kamarádek a nějaké holky ze základky nebo ze střední k životu rozhodně nepotřebuji
![]()
Třeba ti ten tvůj nudný život závidí. Má ona mamku? Píšeš, že byla na léčení.. Píšu to nerada, ale na gymplu jsem byla já ten, kdo se ostatním posmíval (naštěstí jen to). Speciálně mě dráždili lidi z úplných funkčních rodin, protože o mě už se v tu dobu dávno nikdo nestaral. Ji teď bude se „sobě rovnými“ kamarádkami z léčebny asi líp. A ty si najdi někoho normálního. Určitě to zvládneš a bude to zdravější vztah.
@Anonymní píše:
Třeba ti ten tvůj nudný život závidí. Má ona mamku? Píšeš, že byla na léčení.. Píšu to nerada, ale na gymplu jsem byla já ten, kdo se ostatním posmíval (naštěstí jen to). Speciálně mě dráždili lidi z úplných funkčních rodin, protože o mě už se v tu dobu dávno nikdo nestaral. Ji teď bude se „sobě rovnými“ kamarádkami z léčebny asi líp. A ty si najdi někoho normálního. Určitě to zvládneš a bude to zdravější vztah.
To je obrovská dávka sebereflexe. Jsi dobrá, že si to umíš přiznat ![]()