Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Všechny „problémy“,co jsem kde kolem Mireny četla, nastaly až po nějakém čase. Ne hned. Sama ji mám asi 1,5 roku. Já teda nikdy nebyla nějak šíleně nadržená, to u nás zastává manžel. Ale libido bych řekla šlo trochu dolů. Já navíc menstruuju, i když mě doktorka už 2× tvrdila, že nebudu. Mám to po 25 dnech a třeba 8 i 10 dní. Sice slaboučké, ale mám… Ale jsem spokojená a další dítě opravdu nechci a po asi ročním řešení kudy kam, jsme došli k závěru, že toto bude nejlepší řešení.
@Aries6 No já menstruuju úplně normálně. To mi ale nevadí tolik jako tohle ![]()
Ahoj holky, zkusim obnovit diskuzi. ![]()
Mam podobny “problem” jako zakladatelka, a nemam si s kym o tom pokecat, po zhruba 3 mesicich jsem temer ztratila chut na sex i masturbaci.
Driv jsem mivala obdobi, kdy jsem potrebovala i 3× denne a nemela jsem dost a jeste vecer mlsne cekala na manzela.
Ale ted nic, ani na manzela chut nemam, kdyz nemam orgasmus tyden nebo sex neni treba 14 dnu, vubec mi to nevadi. Driv jsem po 1-3 dnech uz takzvane lezla po zdi a ted nic. Premysleli jsme o jinych moznostech, ale tohle nam prislo fajn. Nehormonalnimu telisku neverim, otehotnela jsem 4× na prvni pokus a dalsi dite bychom zvladali horko tezko (ani ne financne nebo mistem, ale spis silami, urcite se na dalsi necitim), zkratka otehotnet urcite nechci. Necekala jsem, ze to bude mit takovy dopad, uvazovala jsem i o preruseni vejcovodu, ale ted se bojim, kdyz i tohle ma takovy vliv…
Telisko mam necely rok. ![]()
Ma nekdo podobnou zkusenost? Co poradit? Lze zkusit nejaky treba prirodni doplnek na zvyseni chuti nebo vytahnout, zkusit nejake jine nebo nehormonalni? Nejak prestavam mit duveru k telisku, ale kondomy manzel nemuze, nelatexove se dost prodrazi, HA uz spis nechci, ale problem mi nedelala.
![]()
Jinak mi vyhovuje, ze na nic nemusim myslet, ze nemam MS, jen ta chut mi chybi, nejsem to ja…
![]()
Hele mam miminko 3 mesice a na spodek, neboli panevni dno jsem pouzivala voluptu z tiande. Krasne to pomaha a hlavne kdo si to kupuje jsou zeny ktery chteji mit dole vice zvlhceno a sex paradni
jako na me to funguje taky strasne moc ale pak jsem jak vodopád
zkus tohle je to permint takze te to nabudi ![]()
@Anita000
Dekuji za tip, se zvlhcenim problem nemam, tecu naopak dost
Ale ta chut tam neni. Kdyz uz k sexu dojde, tak je to fajn, fyzicky jsem vzrusena, ale psychicky je to horsi, jen se mi to libi, i kdyz orgasmu dosahnu, ale kdyby nebyl, nevadilo by mi to, i kdyz driv by mi to vadilo. ![]()
Nebo je to jen obdobi.. Zkuste si to s manzelem udelat hezky.. Jako lehce romantiky nebo tak aby se ta mysl vypla a uzivala si to ![]()
Hele, já Mirenu mám taky a podobné příznaky nepozoruji. Naopak, co se mi vrátila perioda, tak mám chuť a i mi vlhne ![]()
Já Mirenu nikdy neměla, ale vím, že je to u ní jako vedlejší účinek. Používala jsem antikoncepční kroužek a měla jsem to úplně stejně. Chuť byla prostě nulová. Vydržela jsem to 3/4roku a vysadila je,za to to nestálo. Když víš, že už další děti nechceš, opravdu bych přemýšlela nad sterilizací. Já teď čekám druhé mimčo a brzy po porodu nechám vyndat celou dělohu, mám k tomu tedy hlavně zdravotní důvody. A nebo by manžel mohl podstoupit vasektomii
. Jestli se to nezlepší, akorát vám to naruší milostný život ![]()
Ahoj holky,
Co s tím? Jedině vyndat? Máte zkušenost?
mám skoro rok Mirenu a poslední dva měsíce vůbec nemám chuť na sex. Nechápu teda, že až po třičtvrtě roce, ale jiná souvislost mě nenapadá. Nikdy jsem tyhle problémy neměla. Ani v těhotenství a po porodu, ani při užívání HA. Občas se s manželem milujeme, ale není to ono. Orgasmus jsem neměla určitě ty dva měsíce a to mě to dřív i budilo ze spaní