Pálení žáhy, v krku, žaludek

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
232
25.10.17 21:35

Jsem marná

Ahoj,
Tak jsem tu zas. Už si přijdu jak hypochondr, co má snad všechny nemoce, co existujou.
Od neděle mě občas po jídle začne pálit žáha a pocítila jsem i pálení v krku, jako by se to jídlo vracelo zpátky a často krkám. Mám žaludek jak na vodě a občas mi je na zvracení. pondělí mě přepadla šílená bolest zad (nejvíce krční páteř a v kříži)… K tomu se přidala bolest hlavy a když pohnu očima do strany, bolí mě čelo. Doktorka ordinuje bohužel až v pátek. Měl někdo podobné potíže?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13141
25.10.17 21:38

Nemuze to byt od nervu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
25.10.17 21:39

A co stres?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
232
25.10.17 21:42
@jdukolem píše:
A co stres?
@omites píše:
Nemuze to byt od nervu?

No pravda je, že jsme teď psali hodně důležitý písemky a vystresovaná jsem trochu byla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1148
25.10.17 21:43

@Embý nervy? Stres? Zkus si koupit medunkovy caj, je to dobry ulevi se ti a pokud si myslis, ze je to zaludkem nebo zazivanim, zkus matovy caj. Chutove jsou oba dobre a daji se pit :kytka: at je brzo lepe.. :mavam:

Příspěvek upraven 25.10.17 v 21:44

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
25.10.17 21:44
@Embý píše:
No pravda je, že jsme teď psali hodně důležitý písemky a vystresovaná jsem trochu byla.

on stres je zákeřný v tom, že se prostě nasčítá a pak se projeví v těle, nicméně neuškodí když k Dr zajdeš a necháš si udělat základní odběry + vyšetření - pro klid duše..hm?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
25.10.17 21:46

U citlivych jedincu i pisemky s telem zamavaji. Mam labilni pubertalni sestru a to jsou nekdy fakt veletoce. A byva ji zle.od zaludku, boli.ji hlava,…
Zkus tuto medunku, trezalku. Na zaludek i hermanek.
Nebo namichat bachovky.

Sestra byla na nekolika vysetrenich, i na gastru. Ma to nervoveho puvodu… mysleno od psychiky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1222
25.10.17 22:18

Znám to a je to stres, přísahám ;)
Jakmile jsem ve stresu, začíná mi: bolest hlavy (prášky nezabírají), škrábání v krku (bez zjevné příčiny), zaléhání v uších, zhoršení problematické pleti. Bolesti kloubů, svalů, zad celkově. Otoky prstů (prstýnek normálně nesundám), zažívací problémy (průjem, nevolnost).
To všechno udělá jeden hloupý stres v trvání i „jen“ třeba 4 dnů. A jsem vždy unavená, na odpis. Neobjeví se vždycky všechno najednou, ale většinou „ve dvojici“ :) A ukazuje se to i zpětně - u mě třeba i měsíc. Po jednou obrovském stresu jsem se zdravotně složila až po asi 4 týdnech.
Chce to pracovat s psychikou, mně to pomáhá - ale jde mi to pomalu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
232
26.10.17 08:45

Psychika je pěkná mrcha. Já včera šla z koupelny a omdlela jsem. Po chvíli jsem se probrala na zemi, byla jsem úplně mimo a nic si skoro nepamatuju. Podle mě mám něco vážnějšího.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
738
31.12.17 22:28

@Embý a byla jsi u doktora? Je ti lip?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
1.1.18 02:44

Fuj, taky me pali zaha a boli hlava, ale asi pro tu hromadu zradla co dneska padla a byla zalita notnou davkou alkoholu :poblion: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
232
1.1.18 03:03
@Lucyanne píše:
@Embý a byla jsi u doktora? Je ti lip?

Nebyla, nakonec to samo odeznělo… :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek