Ztráta miminka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
613
24.12.21 02:02

Ahoj, tady je každá rada drahá 😔 já rodila v 17tt, sice ne takhle náhle, ale byl to šok, vytoužené těhotenství po prvním screeningu skončilo vyvolaným porodem :( Holčička byla nemocná, takže to jinak nešlo, i tak to bolelo, to i proto, že má cesta k miminku je a byla dlouhá, jedno těhotenství skončilo mimoděložně, při něm mi vzali zbývající vejcovod. Tohle bylo přes IVF, dalších 5 pokusů už bylo neúspěšných, stále jsem bezdětná, Přirozeně už ani počít nemůžu. Věř mi, že na tohle je nejlepší čas, časem bolest přebolí, nebude tak silná jako je momentálně teď, ale nikdy nezapomeneš. Drž se :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
24.12.21 06:21

@thommaska moc dekuji.. je mi lito cim jste si prosla :( ale treba jednou prijde zazrak, asi musime proste doufat, ze prijde.. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
26.12.21 12:21

Mám také bohužel stejnou zkušenost, je to měsíc co jsem přišla o miminko v 26tt a ta ztráta je hrozná, najednou takové prázdno. Také nevím jak se s tím mám vyrovnat strašně to bolí. Doma mám 4teho syna ten mě drží trochu nad vodou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
9.1.22 10:11

Ahoj holky, nemohla jsem nějak najít diskuzi, kde bych se optala tak se nezlobte, že se ptám tady. 25.11.jsem přišla o miminko, mám konec šestinedělí a co jsem pochopila mám nárok na 14tydnu mateřské, chci se zeptat zda je možné ji ukončit, chtěla bych nastoupit co nejdříve do práce. Z toho co jsem tak nějak četla jsem pochopila, že to asi nepůjde nebo nevím Nemáte s tím někdo zkušenosti? Dekuji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
9.1.22 11:02

@Monika 89 sestinedeli je narizene..taky jsem chtela jit a nemuzu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
9.1.22 11:11

@Klara608 já myslela, jakože už mám po šestinedělí v pondělí mě čeká kontrola a tak nějak přemýšlím právě co bude pak? Jestli mohu do práce nebo musím být těch 14tydnu na mateřské?🤔

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1892
9.1.22 11:37
@Monika 89 píše:
@Klara608 já myslela, jakože už mám po šestinedělí v pondělí mě čeká kontrola a tak nějak přemýšlím právě co bude pak? Jestli mohu do práce nebo musím být těch 14tydnu na mateřské?🤔

Zkus se podívat sem -

https://www.modrykonik.cz/…anni-potrat/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
9.1.22 11:54

@megginka300 Děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2221
21.1.22 16:07

@Klara608 je mi to moc líto. Ale říkám si, že ta dušička k vám určitě moc chtěla. Tentokrát se to bohužel nepovedlo, ale ona si určitě najde cestu zpátky a vrátí se k vám. A tentokrát to všechno dopadne dobře. Věřím tomu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty