Ztráta miminka

26
23.12.21 00:07

Ztráta miminka

Zdravim vas.. 22.12. Jsem zjistila, ze nosim par dnu mrtve miminko, vyvolali mi porod..rada bych se zeptala, jestli je tu nejaka pani co to zazija a jestli nema nejake rady, jak se s tim rychleji vyrovnat. Hrozne to boli takhle pred vanoci, porodit miminko a neslyset plac.. budu moc rada, za nejake rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13010
23.12.21 00:12

Ach jo, to mě mrzí, je to smutné, hrozné, bezútěšné. :,(

jak bylo velké miminko? mohli jste se s drobečkem rozloučit? dát mu jméno??

:hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
23.12.21 00:19

@Borrealis byla jsem presne 33tt a bylo mrtve ctyry dny priblizne.. jmeno ma, rpzloucit jsem se mohla a mame v planu ho i pochovat.. myslela jsem, ze kdyz se s nim rozloucim, tak mi bude lip, ale je to presne naopak.. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13010
23.12.21 00:34

Ahoj, je to smutné. A člověk nic nenadělá. :?

udělejte i rituál rozloučení, mít i místo kam za ním lze zajít…mít své vzpomínky, bude už navždy vaší součástí, i když bohužel s ním nebudete moct sdílet další život. Je to škoda a je mi to líto… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zlobivá_matka
23.12.21 02:48

Moc mě to mrzí. Podívej se na stránky prazdnakolebka.cz, věnují se rodinám, které tohle potkalo

• Citovat
  • Upravit
1637
23.12.21 03:07

Je mi to moc lito, vse vyleci az cas…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3724
23.12.21 07:35

Je mi to moc líto. Tohle je noční můra každé mámy. Měli jsme sice složitější cestu k miminku, ale ne tak strašně bolestnou. Tuhle bolest si neumím ani představit. Existují sdružení, vím třeba, že Dlouhá cesta je pro rodiče, kteří přišli o dítě. A je tam i část / odkaz pro ty, co mají tuto zkušenost - myslím, že to je ta Prázdná kolébka, jak je uvedeno už. Někomu pomůže právě kontakt s někým, kdo zažil to samé. Kdo se umí vžít do té situace. Okolí často neví, jak reagovat a používají třeba, v dobré víře, úplně špatná slova. Chce to čas. Přeji hodně sil :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
376
23.12.21 07:38

Musí to být hrozné. Známá „potratila“ v 37tt, ráno se jí zdálo, že je v břiše moc klid a jela k dr. Bohužel miminko mrtvé. Musel to být šok, ale do roka už měli zdravou holčičku. Asi k tomu člověk musí přistupovat tak, že něco nebylo v pořádku a je to lepší teď než třeba v měsíci života. Držte se!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13021
23.12.21 08:36

Zažila jsem ale ne v takovém týdnu. V 18tem ale také jsem již rodila.Kdo nezažil nepochopí..a vy navíc už v tak pokročilém týdnů…o to to máte asi mnohem těžší :,(.Moc mě to mrzí, soucítím s vámi…je to příšerný. Mne pomohlo jen další těhotenství…jinak nic. Mozna trošku dovolená u moře kde jsem aspoň občas přišla na jiné myšlenky.
Ví se proč se to stalo? :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
23.12.21 09:10

@ametyst je to hrozny..at uz 17tt nebo i vice, stejne bych to neprala nikomu..
Malicky mel hydrocefalus, talze by se nedozil moc dlouho..
Asi podniknu tu dovolenou..moc dekuji :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5653
23.12.21 09:23
@Klara608 píše:
@Borrealis byla jsem presne 33tt a bylo mrtve ctyry dny priblizne.. jmeno ma, rpzloucit jsem se mohla a mame v planu ho i pochovat.. myslela jsem, ze kdyz se s nim rozloucim, tak mi bude lip, ale je to presne naopak.. :,(

Moc smutné. Upřímnou soustrast. S odstupem času budeš ráda, že ses mohla rozloučit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6061
23.12.21 09:37

Je tu skupinka, která se jmenuje prázdná náruč - přihlaš se do ní. Jsou tam maminky se stejnou zkušeností, provedou tě tou bolestnou ztrátou.
Je to bolavé a smutné, drž se :hug: :hug: není nic horšího pro mámu než ztratit dítě… :hug: :hug: je mi to moc líto :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1892
23.12.21 09:42

@Klara608
To je mi strasne lito, takový věci by se neměly stavat :(

Neboj se, brzy k vám přijde miminko znovu, tentokrát to bude v pořádku a tenhle malý andělíček vás bude z nebicka opatrovat :srdce:
Drz se :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
23.12.21 09:44

:,( :,( :hug: :hug: :hug: posílám moc sil :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10923
23.12.21 10:00

Tohle by neměl nikdo zažít, radu nemám, samotna si to nedokazu predstavit, zhroutil by se mi cely svet. Posilam moc sil :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty