Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ne, vubec nejsi sama, vydrz, druhy trimestr je mnohem pohodovejsi ![]()
To jsou hormony
Neboj, prvni 3 měsíce utečou a zase všechno bude v pohodě. Potřebuješ spat? Tak spi, odpocivej, kup si cokoladu a s casakem a horkou čokoládou si zalez pod peřinu
A že ti roste brisko? Vždyť tehulky jsou taky krásné a rychle to uteče, tak nemysli na to špatné a těš se na to hezké ![]()
Ahoj maminky,
a ze mi dokazete dat par rad a tipu jak tohle prekousnout… dekuji

Jsem v 11 tydnu takze opravdu na zacatku jedne dlouhe cesty… miminko je chtene ale prislo driv nez jsme planovali.
S pritelem spolu zijeme 2 roky ale jsme spolu uz 5 let. Nas vztah je super ale posledni dobou je to jine.
Nemam na nic chut… nechce se mi nic a jsem dost neprijemna…obcas mi to vycita ze se kvuli vsemu nastvu ale ja to tak necitim…nevim necitim se dobre ve sve vlastni kuzi a pak jsem podrazdena…asi
Zacina mi rust brisko a oblicej mam plnej akne…vlasy hruza a cela se citim jako natekla a oskliva…nemam chut na sex a pak po vecerech jen bulim.. na vzhledu mi dost zalezi.. mam spoustu komplexu a vzdycky sem se sebou nebyla spokojena ale ted? Nejradsi bych ani nevylejzala z loznice… stydim se za sebe…
Po asi 12 dnech co jsme spolu ani nespali… sem se oblikla do sexy oblecku a chtela si udelat pekny vecer s pritelem…on se ale otocil a ze jde spat… a ja tady jen bulim ze uz ani pro nej nejsem pritazliva…je mi hrozne a nevim co s tim…zacinam silene pribirat a den co den je mi hur a hur.
Nevim co mam delat…jak se sama sobe libit a byt aktivni jako driv.. posledni dobou jen spim a je mi zle a nic se mi nechce…ani jist proste nic…
A jemu to ocividne vadi ale nerekne mi to protoze vi ze to nemam lehke…
Doufam ze v tom nejsem sama