Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím. Minulý týden jsem někam odložila zásnubní prsten, jelikož si ho většinou sundavám, když si mažu ruce krémem… bohužel se mi povedlo ho někam položit a netuším kam. Místa kam ho většinou odkládám jako (noční stolek, na pračce, komoda) tak není.. Vím, že mi neřeknete kde je, ale zda vás nenapadá nějaké místo, kde by mohl být. Já koukala i pod pračku, pod tu komodu a kde se dalo a nikde není.. a nevím kam už kouknout. Přítel si že mě dělá srandu, že jsem ho nechala u milence, ale to by musel nějaký být ![]()
Příspěvek upraven 30.11.20 v 17:40
Jeee tak mně se stalo to stejný, ale nenašla jsem ho už a je to pár let, prostě zmizel.
@LennyL1 to mi neříkejte, přijdu si jako bez ruky 🤦🏼♀️ 🙉. @Cenarius taky jsem koukala, dnes jsem odtahla noční stolek i komodu
Ja ztratila zasnubni i snubni, to nepochopis
alw co se da delat, treba mi osud neco naznacuje ![]()
@bublinek má ale to je komoda na chodbě kde jsou boty a tam jsem koukala taky
@N.n.k píše:
@bublinek má ale to je komoda na chodbě kde jsou boty a tam jsem koukala taky
A do nějaké boty?
A co třeba v sedačce?
mi se stalo, že mi do takové té mezery tam zapadl prstýnek, ale bylo teda peklo ho dostat ven ![]()
Edit: tak teď vidím, že jste ho odložila na komodu, takže to co jsem napsala je docela blbost ![]()
Příspěvek upraven 30.11.20 v 17:51
@Ivetka28 no já si nepamatuju kam přesně je jsem psala že na místa kam ho běžně pokládám tak tam není
. Takže blbost to není co jste psala ale tak taky ne. Jsem koukala ![]()
Já takhle „ztratila“ prstýnek od babičky z bílého zlata…
Objevil se po deseti letech v šuplíku mezi papíry. Dodnes nevím, jestli sem ho tam hodila s něčím, zapadl tam nebo sem ho tam dala bezmyšlenkovitě. Byla jsem přesvědčená, že sem o něj přišla v šatně na tréninku
![]()
@Mar__tanka1983 ty bláho, tak to je taky něco. No já dneska koukala i do gymy co je v pračce 🤦🏼♀️ a nic ![]()
Ztratila jsem taky, nenašla, koupila jsem si nový stejný a ztratila jsem z něj ten kámen ![]()