Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
ve školce kam jsme hlásili dítě ,ztratili naši přihlášku -syn tudíž nebyl přijat .5editelka nekomunikuje.Co dělat ?
![]()
A to si nikam nezapisovaly které děti kdy přišly? My tedy na zápisu ještě nebyli, je až příští týden… ALe to bych snad na školku podala stížnost za nepořádek v papírech ![]()
No, to mi tedy prijde jako nemozne - vzdyt to by se melo zakladat s cislem jednacim spolecne s vyjadrenim o prijeti ci neprijeti. Pracuji v ZS a MS a pomahala jsem jednou po zapise na reditelce se zadavanim udaju do PC a to neni jen tak papir, ktery se nekam strci!! Dava se tam kulate razitko, urcite se vyjadreni posila jako doporuceny dopis a to vsechno ma v jednom spisu zalozene
No fakt nevim, ze bymeli takovy bordel se mi nezda, v dnesni dobe? Kdy se kazdy boji o sve misto a snazi se delat co nejmene chyb?
aha tak to vůbec nevím ,pravda je ,že je tam rodný číslo +potvrzení o zaměst.adresy,dokonce kopie ŽL A TED JE VŠECHNO FUČ.
Hlavně ted nevím ,co s tím ,když mi budou tvrdit,že jsme tam nikdy nebyli a nic nepřinesli ,protože nějak nevím jak to dokazovat.Nehledě na to ,že se u nás mohlapodvat jen 1 přihláška -takže bych byla na 1 rok úplně v p......i ,protože žádné hlídání nemám
jinak vyjádření jsme nedostali ,právě proto,že tam tu přihlášku ztratili a pí ředitelka na zápisu nebyla,jen zástupkyně.
teda to už aby fakt člověk všechno vydával jenom oproti notářsky ověřenýmu podpisu ne?
co dělat teda bohužel neporadím ![]()
Ahojky,
u nás se při předávání přihlášky musel podepsat papír, na kterém se vyplňovalo jméno dítěte, rodiče, tuším, že i rodné číslo, telefonní číslo…
Psali se všichni rodiče na jeden papír, tak tam by bylo už hodně divné, kdyby se ztratil i ten…
Tys nic takového nepodepisovala? A taky muselo být potvrzení od mudry, která by případně dosvědčila, že to razítko na přihlášku dávala ![]()
Já bych asi na školku podala stížnost, protože si moc nedokážu představit, co bych s dítkem dělala doma o rok déle, když bych musela nastoupit do práce ![]()
Přesně jak píšou holky…
Při předávání přihlášky se máš zapsat na papír (něco jako pořádník), aby se vědělo, v jakém pořadí byly přihlášky přijímány.
Nesla s tebou treba nejaka kamaradka, ktera by ti dosvedcila, ze si prihlasku odevzdala?
Ja ji jdu odevzdat az pristi tyden, tak nevim, kde se co podepisuje, ale o poradi prihlasek prece vubec nejde.
Já myslím, že jde (pracovala jsem v MŠ)! Pokud se objeví víc dětí, který splňují stejný podmínky pro přijetí do MŠ, ale všechny být přijatý z kapacitních důvodů nemůžou, tak má přednost to, který podalo přihlášku jako první. Jako je to jen teoretická možnost, ale myslím, že může i v praxi nastat.
lenule u nas tedy v takovem pripade hraje roli vek ditete, berou od nejstarsiho a pochybuju ze by se stala takova velika nahoda, ze by se jeste sesli deti narozene ve stejny den
Tak to jo. V tom případě opravdu pořadí nehraje žádnou roli. Ona si každá MŠ může určit jiná kritéria pro přijetí.
leňula2 píše:
Tak to jo. V tom případě opravdu pořadí nehraje žádnou roli. Ona si každá MŠ může určit jiná kritéria pro přijetí.
V naší MŠ je výslovně uvedeno, že pořadí odevzdání přihlášky o přijetí naprosto nerozhoduje…
no jo do nějakého deníčku si zapisovali děti ,kterým přihlášku vydali a odevzdali (na to jsem úplně zapoměla ) ted jen doufám ,že taky nezmizel,nebo ,že jsme z něj nezmizli my-už jsem vážně paranoidní z tiho všeho .
![]()
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.