Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Potřebovala bych typ, zkušenost se soukromými školkami v Brně. Chystám se do práce, dceru vezmou do státní školky nejdřív v září, uvažuji o nějaké miniškolce Karásek, Cipísek, Marry Poppins apod.,ale nikde jsem nenašla žádné ohlasy. Nerada bych špatně vybrala a měla by mít provoz i během letních prázdnin.
Mame zkusenosti s M.Poppins, holka uz tam chodila v predskolkovem veku a kazde prazdniny, kdy ma nase skolka zavreno. Je tam prima p.reditelka, s detmi se pracuje-porad neco vyrabi, chodi plavat, do divadylka..
Maji malou zahradku, ale chodi i na okolni hriste. Nam vyhovuje, takze jsme jinou soukr.skolku nezkouseli hledat.
Macešku znám,tam chodíme, teď jednou týdně, jsou fajn, ale mají provoz jen dopoledna a 4 dny v týdnu, alespoň ta na Lesné
Ja muzu maximalne doporucit miniskolku v Bystrci, ale ta ma taky jen 4 dny v tydnu 8-12. Mala byla strasne spokojena a ja taky, opravdu se tam detem hodne venovali.
Něco ověřeného na Lesné nebo v Židenicích někdo nemáte Za M.Poppins děkuji,je to přesně na druhou stranu než práce,ale raději půjdu do vyzkoušeného než do neznáma.
Ahojky dcera navštěvuje jednou týdně Cipísek… jsme spokojeni, resp. ona je nadšená. Každopádně dobré ohlasy jsou i z Karásku, tam jsem se jen setkala s obtížným jednání paní ředitelky, ačkoliv jestli plánuješ dávat dceru na celé dny v týdnu tak to paní ředitelka mít problém nebude pač jí donesete spoustu peněz a vezme vás s otevřenou náručí… Cipísek není tak hezky vybavenej, ale učí tam chlap a nemají tam moc dětí, prostě zatím jsem spokojená… A dokonce mají prázdninový provoz, a myslím, že snad mají i volné kapacity… Lucie
Mě na Karásku zarazila jedna věc nemají tam jako jinde cenu za denní nebo celotýdenní docházku, jen cenové rozmezí od 30-100Kč podle dohody s rodiči.
Já za sebe doporučuji Cipíska! Nemám osobní zkušenost, ale pracuje tam můj bývalý kolega. A je výborný
.
V Karásku je to tak, že cena se odvíjí od toho jak často a na jak dlouho tam dítě chodí..... + cena za jídlo.
Ahoj, já doporučuju Cipíska, chodí tam syn, 2× v týdnu na dopoledne a je moc spokejenej. Já taky
Učí tam chlap, což je super, mají malý kolektiv a tím pádem fakt individuální přístup. Hodně se tam kreslí, tvoří, prostě paráda, synek se vyřádí. Odkazuju na www.skolickacipisek.cz - tam jsou všechny info, ceny, fotky a tak. Držím palec při vybírání, měj se fajn. Štěpánka
Nakonec u nás i podle vašich rad a doporučení zvítězil Cipísek a můžu všem doporučit.Dcera byla velice spokojená a tím pádem i my rodiče ![]()
Ahoj, jak se tam libi Vasim detem, premyslim, ze tam zacnu na dva dny v tydnu davat dceru. Jak se jim tam venuji a jestli si deti odtam neco odnesou?
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.