Nemáte tip na miniškolku v Brně

1719
15.3.10 21:30

Tip na miniškolku v Brně

Potřebovala bych typ, zkušenost se soukromými školkami v Brně. Chystám se do práce, dceru vezmou do státní školky nejdřív v září, uvažuji o nějaké miniškolce Karásek, Cipísek, Marry Poppins apod.,ale nikde jsem nenašla žádné ohlasy. Nerada bych špatně vybrala a měla by mít provoz i během letních prázdnin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3138
15.3.10 21:45

Ivo, zkus macešky v rámci mnoha poboček lužánek..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
469
15.3.10 21:48

Mame zkusenosti s M.Poppins, holka uz tam chodila v predskolkovem veku a kazde prazdniny, kdy ma nase skolka zavreno. Je tam prima p.reditelka, s detmi se pracuje-porad neco vyrabi, chodi plavat, do divadylka..
Maji malou zahradku, ale chodi i na okolni hriste. Nam vyhovuje, takze jsme jinou soukr.skolku nezkouseli hledat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1719
15.3.10 22:55

Macešku znám,tam chodíme, teď jednou týdně, jsou fajn, ale mají provoz jen dopoledna a 4 dny v týdnu, alespoň ta na Lesné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3329
15.3.10 23:00

Ja muzu maximalne doporucit miniskolku v Bystrci, ale ta ma taky jen 4 dny v tydnu 8-12. Mala byla strasne spokojena a ja taky, opravdu se tam detem hodne venovali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1719
16.3.10 14:23

Něco ověřeného na Lesné nebo v Židenicích někdo nemáte Za M.Poppins děkuji,je to přesně na druhou stranu než práce,ale raději půjdu do vyzkoušeného než do neznáma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
16.3.10 14:57

Ahojky dcera navštěvuje jednou týdně Cipísek… jsme spokojeni, resp. ona je nadšená. Každopádně dobré ohlasy jsou i z Karásku, tam jsem se jen setkala s obtížným jednání paní ředitelky, ačkoliv jestli plánuješ dávat dceru na celé dny v týdnu tak to paní ředitelka mít problém nebude pač jí donesete spoustu peněz a vezme vás s otevřenou náručí… Cipísek není tak hezky vybavenej, ale učí tam chlap a nemají tam moc dětí, prostě zatím jsem spokojená… A dokonce mají prázdninový provoz, a myslím, že snad mají i volné kapacity… Lucie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1719
16.3.10 15:59

Mě na Karásku zarazila jedna věc nemají tam jako jinde cenu za denní nebo celotýdenní docházku, jen cenové rozmezí od 30-100Kč podle dohody s rodiči.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9265
16.3.10 16:04

Já za sebe doporučuji Cipíska! Nemám osobní zkušenost, ale pracuje tam můj bývalý kolega. A je výborný :palec: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
16.3.10 20:17

V Karásku je to tak, že cena se odvíjí od toho jak často a na jak dlouho tam dítě chodí..... + cena za jídlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
stepikm
20.3.10 21:28

Cipísek

Ahoj, já doporučuju Cipíska, chodí tam syn, 2× v týdnu na dopoledne a je moc spokejenej. Já taky :-) Učí tam chlap, což je super, mají malý kolektiv a tím pádem fakt individuální přístup. Hodně se tam kreslí, tvoří, prostě paráda, synek se vyřádí. Odkazuju na www.skolickacipisek.cz - tam jsou všechny info, ceny, fotky a tak. Držím palec při vybírání, měj se fajn. Štěpánka

• Citovat
  • Upravit
1719
30.8.10 22:15

Nakonec u nás i podle vašich rad a doporučení zvítězil Cipísek a můžu všem doporučit.Dcera byla velice spokojená a tím pádem i my rodiče :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
12.11.14 13:14

Ahoj, nejake nove zkusenosti s Maceskou na Lesne?

Ahoj, jak se tam libi Vasim detem, premyslim, ze tam zacnu na dva dny v tydnu davat dceru. Jak se jim tam venuji a jestli si deti odtam neco odnesou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin