Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zakládám pro odlehčení. Co vás nejvíc mrzelo, že jste někdy ztratily? Myslím věci
Našly jste někdy něco zajímavého či nějaký větší obnos apod.? Vrátily se vám ztracené věci?
Píšu to proto, že my s manželem na tohle fakt máme smůlu, přitom každému vše vracíme. Předloni za záhadných okolností ztratil iPhone (už se nikdy nenašel) a předevčírem v noci peněženku (šel v noci jen na parkoviště do auta, ani nevím proč si ji teda bral
) Měl v ní i číslo na sebe a nic. Každý den v místních skupinách na FB čtu jak někdo něco našel a když něco ztratíme my, ať už telefon, peněženku nebo naše dítě botu či hračku tak je to nadobro
Už se mi ani nechce věřit, že by mu někam zapadla tak šikovně, že ji nenajde už nikdo anebo si někdo vzal těch 600-800 Kč a zbytek zahodil, to už je fakt smůla ![]()
Vtipné je, že když jsme chodili kolem baráku, jestli ji někde nezahlédneme tak jsem našla telefon
Samozřejmě už je vrácen majiteli
Vždy když jsem našla telefon či peněženku tak samozřejmě jsem sháněla majitele, ale mně ukradli i blbej deštník když venku lilo. Karma, no.
Jak to máte vy se ztráty a nálezy? ![]()
Tento týden jsem ztratila peněženku se 4.000,– kč. Naštěstí bez karet, dokladů atd. A to mě fakt naštvalo. Nevrátila se mi ![]()
Byla jsem malá, dostala jsem vystřelovací deštník s volánem, zelený s kytkama, téměř nesehnatelné v době před cca 40 lety.
Byla jsem s mamkou na kontrole u doktora a pak, než jsme šly na autobus, tak ještě do obchodu, už nevím pro co.
Deštník jsem zavěsila za madlo košíku a pak na něj zapomněla.
Mohly jsme se vrátit maximalnd do tří minut.
Byl pryč - mrzí mě to dodnes ![]()
Mamka mi to vyčítala strašně dlouho, ale já tenkrát mohla mít cca 5 let ![]()
Taková banalita, ztratila jsem naprosto bezcenný náhrdelník, ale byl po babičce a měla jsem ho ráda. Manžel ztratil peněženku, položil ji na střechu auta….. už se nenašla, přitom ji ztratil u nás ve vesnici, kde ho všichni znají, takže z toho vlastně byla krádež. Jednou jsem zastavila na semaforech u opravy silnice a všimla jsem si, že v pangetu jsou rozházený stovky, jenže mi zrovna blikla zelená. Tak jsem popojela, při první příležitosti zastavila a vrátila se tam a oni tam byly skoro dva tisíce.
@Marieke píše: Více
Nasla jsem prukazku vzp, pana jsem vygooglila a zavolala byl to zivnostnik..mel radost a venoval mi flasu vina ![]()
Ztratila jsem 2× sako. Jedno takové semišové, podzimní, teplejší. Druhé černé na zip. Netuším kde jsem je nechala. Nespočet náušnic. A jeden přívěsek ve tvaru želvy, téměř čirý. Ten hned u auta ale už jsme ho nenašli.
Jednou jsem našla peněženku souseda.