Ztráty a nálezy

7690
25.8.24 17:15

Ztráty a nálezy

Zakládám pro odlehčení. Co vás nejvíc mrzelo, že jste někdy ztratily? Myslím věci :D Našly jste někdy něco zajímavého či nějaký větší obnos apod.? Vrátily se vám ztracené věci?
Píšu to proto, že my s manželem na tohle fakt máme smůlu, přitom každému vše vracíme. Předloni za záhadných okolností ztratil iPhone (už se nikdy nenašel) a předevčírem v noci peněženku (šel v noci jen na parkoviště do auta, ani nevím proč si ji teda bral :roll:) Měl v ní i číslo na sebe a nic. Každý den v místních skupinách na FB čtu jak někdo něco našel a když něco ztratíme my, ať už telefon, peněženku nebo naše dítě botu či hračku tak je to nadobro :,( Už se mi ani nechce věřit, že by mu někam zapadla tak šikovně, že ji nenajde už nikdo anebo si někdo vzal těch 600-800 Kč a zbytek zahodil, to už je fakt smůla :,(
Vtipné je, že když jsme chodili kolem baráku, jestli ji někde nezahlédneme tak jsem našla telefon :lol: :lol: Samozřejmě už je vrácen majiteli 8) Vždy když jsem našla telefon či peněženku tak samozřejmě jsem sháněla majitele, ale mně ukradli i blbej deštník když venku lilo. Karma, no.
Jak to máte vy se ztráty a nálezy? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3116
25.8.24 17:40

Tento týden jsem ztratila peněženku se 4.000,– kč. Naštěstí bez karet, dokladů atd. A to mě fakt naštvalo. Nevrátila se mi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
25.8.24 17:57

Byla jsem malá, dostala jsem vystřelovací deštník s volánem, zelený s kytkama, téměř nesehnatelné v době před cca 40 lety.
Byla jsem s mamkou na kontrole u doktora a pak, než jsme šly na autobus, tak ještě do obchodu, už nevím pro co.
Deštník jsem zavěsila za madlo košíku a pak na něj zapomněla.
Mohly jsme se vrátit maximalnd do tří minut.
Byl pryč - mrzí mě to dodnes :(
Mamka mi to vyčítala strašně dlouho, ale já tenkrát mohla mít cca 5 let :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
404
25.8.24 18:24

Taková banalita, ztratila jsem naprosto bezcenný náhrdelník, ale byl po babičce a měla jsem ho ráda. Manžel ztratil peněženku, položil ji na střechu auta….. už se nenašla, přitom ji ztratil u nás ve vesnici, kde ho všichni znají, takže z toho vlastně byla krádež. Jednou jsem zastavila na semaforech u opravy silnice a všimla jsem si, že v pangetu jsou rozházený stovky, jenže mi zrovna blikla zelená. Tak jsem popojela, při první příležitosti zastavila a vrátila se tam a oni tam byly skoro dva tisíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12590
25.8.24 18:48
@Marieke píše: Více

Nasla jsem prukazku vzp, pana jsem vygooglila a zavolala byl to zivnostnik..mel radost a venoval mi flasu vina :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7221
25.8.24 20:01

Ztratila jsem 2× sako. Jedno takové semišové, podzimní, teplejší. Druhé černé na zip. Netuším kde jsem je nechala. Nespočet náušnic. A jeden přívěsek ve tvaru želvy, téměř čirý. Ten hned u auta ale už jsme ho nenašli.
Jednou jsem našla peněženku souseda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1570
26.8.24 16:50
@lilith1 píše: Více

To je hezké :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek