Zubař… dovolená

Anonymní
3.7.24 06:12

Zubař… dovolená

Ahoj. Mám jeden zub citlivý na studeně na pravé straně a na levé straně mi vypadla plomba, tak se to už taky začíná ozývat. Jenže skrz páteční státní svátek má můj zubař dovolenou od včera. Dá se to reálně nějak zvládnout? V pondělí jsem nemohla jít, protože jsem byla mimo pracovně.
Pravá strana se nějak zvládnout dá, tam to reaguje jen na studené, hlavně když piju, když koušu, tak v pohodě ale levá strana mě bolí při kousání jak je vypadlá plomba.
Do pondělí je strašně dlouho… kdy trpí na zuby ví. V našem kraji je pohotovost úplně na *****, takže tomu se vyhýbám obloukem… jen tam trhají, nic jiného neumí. Zvládnu to? Nějaký rady? Mám doma jen aulin

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
53190
3.7.24 07:52

Tak my netušíme, jak moc tě to bolí a co zvládneš, nebo ne :nevim: Vypadlá plomba na pohotovost určitě není, hodně to tam čisti a raději kousej jinak, citlivé zuby mohou být z milionu důvodů. Já bych do pondělí počkala, na pohotovosti ti plombu ani většinou neudělají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
556
3.7.24 08:24

A zubař nemá nějaký zástup? U nás když má zubařka volno tak je na dveřích vypsané kam jít s akutním případem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová

Pavla Pilneyová DiS.