Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahoj,
k mému zděšení mi dnes vypadla plomba a tak se budu muset vypravit k zubaři. Momentálně po přestěhování z jiného města žádného zubaře nemám - nyní žiji v Hradci Králové.
Ale jsem fakt strašná po.era a klepu se už týden předem, mám strašně citlivé zuby … no prostě trpím jak malá
.
Nemohl byste mi někdo doporučit dobrého doktora nebo doktorku (klidně i soukromé kde se platí na dřevo), ale takového který umrtvuje bez řečí nebo má tak skvěle vybavenou ordinaci, že tam má „nebolestivé“ vrtačky?
Díky moc předem, Lenka
ahoj Lenko, taky jsem poser..a u zubaře vyžaduji umrtvení i při vrtání..v hk můžu doporučit výbornou mladou zubařku Lucii Semeckou, ordinaci má v Malšovicích a její maminka, také zubařka má ordinaci vedle..je to soukromá ordinace..mně dala zuby do výborného stavu..opravdu špičková zubařka..začala jsem k ní chodit na doporučení kamarádky..nemohu najít tel ![]()
ale posílám ti odkaz na netu na její maminku, zavolej a řekni si, že bys chtěla objednat k Lucii..no snad ještě bere nové pacienty
Zdravím hradečáky. Já vím, že se zubaři je to bída, je jich málo, ale potřebovala bych tip na nějakého „zlatého“ (též jsem totál posera, s trochou nadsázky bych si zuby nenechala skoro ani prohlédnout bez injekce
)
Prosím prosím o jakýkoliv tip, který hodný zubař by mohl příjmat
Můj zubař mi oznámil, že mě předá kolegovi (kluk co zrovna dodělal školu), protože on už zákroky hrazené pojišťovnou dělat nebude ( a já nemám na to, abych si i na moudrák platila bílé plomby
)
A já mám šílený strach k němu jít, radši bych někoho zkušenějšího.
Ahojky
![]()
Zkus na Ulricháči vedle Knihkupectví, je tam ve 2. patře zubařka (je jich tam tuším víc) ![]()
Můj muž je takový posera
u zubáka nebyl asi 10 let, před 14 dny ho začal zub bolet a tak jsme hledaly, a už byl 2× a zubařka prý umrtvuje všechno, je prý hodná, a není drahá, za nic nomálního neplatíš.
Je v Malšovicích v ZŠ Štefcova, Taťána Záhoříková, tel.495 270 092, příští týden má dovču.Na všechno se ptá co se týče ceny, necpe nic tzv. „lepšího“, bílá plomba 500, víc nevím ![]()
Monny, to bych si rovnou mohla vzít zlaté stránky a najít seznam zubařů
Já spíš chtěla osobní zkušenost.
Hodako, tak to předpokládám nové pacienty bere, když vzala chlapa po 10ti letech nechození
Teď jsem fakt na vážkách, škoda že má tu dovču. V pondělí před polednem jsem objednaná k tomu „nováčkovi“, můj plán byl ráno zavolat a případně se omluvit, že na ošetření nepřijdu
Přemýšlím, zda zkusit překonat ten šílený strach a ještě se nechat ošetřit u něj, nebo počkat až se dr. vrátí z dovči. Kéž bych měla stoprocentní jistotu, že mě vezme ![]()
Prý bere, ale tak můžeš jít k tomu jak jsi objednaná a když se ti nebude líbit, tak už tam nepůjdeš.
Ono taky záleží, kde bydlíš, nějaký dojíždění je taky na prd, i když já dojíždím taky přes celý město
já mám zubajdu na Benešovce, ale ta už nebere.
Monny89 píše:
Kakiko, já tam ale byla, sympatická mladá zubařka![]()
No jo, ale ten popis…ve 2. patře zubařka (je jich tam tuším víc) ![]()
Hodako, mrkla jsem, kde to je, teď dojíždím k magistrátu a cesta mi trvá dýl, než by mi trvala do těch malšovic, takže to by bylo v pohodě ![]()
Právě že nováček mi má zbrousit zub na korunku, budu to chtít umrtvit. Mamka už u něj byla a na vytržení paradentozního zubu jí umrtvoval devíti vpichy, umrtvil jí to špatně (resp. umrtvil všechno o kus dál) a ještě mu trhání trvalo půl hodiny. Komentoval to slovy „práce kvapná málo platná“
Je to sice zážitek z května, od té doby se mohl dost zlepšit, ale ta hrůza, že se třeba nezlepšil ![]()
Kakiko manželovi užjeden hnilák bolavý trhala, nic necítil, a teď mu jeden dodělávala a taky nic necítil, a fakt je to srab
vždycky když od ní přijde tak mi děkuje že jsem ho přemluvila aby tam šel
a že nechápe proč se bál, ona mu řekla že u ní nebolí nic ![]()
To bude asi pěkný trdlo, když para zub trhá půl hodiny, mě asi před měsícem moje zubařka trhala dva, píchla asi 4×
a zuby byli hned venku.Jo a před píchnutím si to nechávám máznout takovou dětskou pastičkou, ono to tu dáseň pěkně otupí a injekce není skoro cítit ![]()
Hodaka píše:
Kakiko Jo a před píchnutím si to nechávám máznout takovou dětskou pastičkou, ono to tu dáseň pěkně otupí a injekce není skoro cítit
Tak to je taky dobrý tip ![]()
No, můj zubař mi trhal moudrák na jeden vpich. I s čekáním na to, až začne injekce působit jsem byla za 10 minut venku, proto mě ta půlhodina u zubu, co už skoro nemohl držet (fakt se mamce hrozně vyklal), vyloženě děsí. Já jsem fakt velký posera a asi si počkám do dalšího týdne ![]()
Moje zubařka mi dává i homeo, panáka, sestra mi masírovala nějaký body na dlani, dr mě držela jednou rukou na žaludku, druhou na hrudi, já tam tu půl hoďku asi byla ![]()
Teď mi muž říká, že ti mám vyřídit že je fakt hodná, že je posera a že teď se tam i těší
a normálně ji řekni že jsi psycho a že se hrozně bojíš.
Já ji možná ani nebudu muset říkat, že jsem psycho, to pozná i po telefonu
![]()
Tak to už jsem rozhodnutá, to v pondělí ráno volám, že nedorazím
Ježiš, jak mě spadl kámen ze srdce, že mám naději na chápajícího zubaře. Já normálně na dnešek skoro nespala, nedokázala jsem přestat myslet na to, že se pondělí blíží ![]()
Stejně budu vystreslá před první návštěvou u této doktorky, ale určitě né tolik, když tvůj muž tak chválí ![]()
ahojky,
já ze své osobní zkušenosti, a že jsem si tam proseděla pár hodin při komplikacích s moudrákem, pak uraženou přední dvojkou a zánětem v těhu, tak doporučuji dr. Adámkovou, dříve sídlila v Heyrovského, nyní má praxi za divadlem Drak.
chodíme tam celá rodina a nikdy nebyl problém kdykoliv akutně zajít(šéfa chytnul zub a nikde v HK ho nevzali a tak jsem zavolala té naší a druhý den byl s prominutím na křesle a dochází celá jeho rodina).
tak to jen za mě ![]()
a mimochodem moc milá zubařka, vše vysvětlí, u výkonu povídá a říká co a jak a vrtání u vrtání u ní jsem pak nechtěla ani injekci!!!
má zlaté ruce, jinam nejdu ikdyž dojíždím ![]()
Kakika píše:Monny89 píše:No jo, ale ten popis…ve 2. patře zubařka (je jich tam tuším víc)
Kakiko, já tam ale byla, sympatická mladá zubařka![]()
No já tam byla v těhu, ona je hned první na patře, a nevím kolik jich je ještě za rohem na chodbě
O zubaře se opravdu nezajímám ![]()