Zubař - Hradec Králové

45
2.6.10 15:36

Zubař - Hradec Králové

Ahoj,
k mému zděšení mi dnes vypadla plomba a tak se budu muset vypravit k zubaři. Momentálně po přestěhování z jiného města žádného zubaře nemám - nyní žiji v Hradci Králové.
Ale jsem fakt strašná po.era a klepu se už týden předem, mám strašně citlivé zuby … no prostě trpím jak malá :-( .
Nemohl byste mi někdo doporučit dobrého doktora nebo doktorku (klidně i soukromé kde se platí na dřevo), ale takového který umrtvuje bez řečí nebo má tak skvěle vybavenou ordinaci, že tam má „nebolestivé“ vrtačky?
Díky moc předem, Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
32
2.6.10 16:40

ahoj Lenko, taky jsem poser..a u zubaře vyžaduji umrtvení i při vrtání..v hk můžu doporučit výbornou mladou zubařku Lucii Semeckou, ordinaci má v Malšovicích a její maminka, také zubařka má ordinaci vedle..je to soukromá ordinace..mně dala zuby do výborného stavu..opravdu špičková zubařka..začala jsem k ní chodit na doporučení kamarádky..nemohu najít tel 8-o
ale posílám ti odkaz na netu na její maminku, zavolej a řekni si, že bys chtěla objednat k Lucii..no snad ještě bere nové pacienty

http://www.firmy.cz/…kralove.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
24.9.11 12:14

Zdravím hradečáky. Já vím, že se zubaři je to bída, je jich málo, ale potřebovala bych tip na nějakého „zlatého“ (též jsem totál posera, s trochou nadsázky bych si zuby nenechala skoro ani prohlédnout bez injekce :oops: )
Prosím prosím o jakýkoliv tip, který hodný zubař by mohl příjmat :-( Můj zubař mi oznámil, že mě předá kolegovi (kluk co zrovna dodělal školu), protože on už zákroky hrazené pojišťovnou dělat nebude ( a já nemám na to, abych si i na moudrák platila bílé plomby :cry: ) :zed: A já mám šílený strach k němu jít, radši bych někoho zkušenějšího.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
24.9.11 13:48

Ahojky :mavam: :mavam:
Zkus na Ulricháči vedle Knihkupectví, je tam ve 2. patře zubařka (je jich tam tuším víc) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hodaka
24.9.11 13:56

Můj muž je takový posera :lol: u zubáka nebyl asi 10 let, před 14 dny ho začal zub bolet a tak jsme hledaly, a už byl 2× a zubařka prý umrtvuje všechno, je prý hodná, a není drahá, za nic nomálního neplatíš.
Je v Malšovicích v ZŠ Štefcova, Taťána Záhoříková, tel.495 270 092, příští týden má dovču.Na všechno se ptá co se týče ceny, necpe nic tzv. „lepšího“, bílá plomba 500, víc nevím :lol:

• Citovat
  • Upravit
16694
24.9.11 21:59

Monny, to bych si rovnou mohla vzít zlaté stránky a najít seznam zubařů :lol: Já spíš chtěla osobní zkušenost.

Hodako, tak to předpokládám nové pacienty bere, když vzala chlapa po 10ti letech nechození :mrgreen: Teď jsem fakt na vážkách, škoda že má tu dovču. V pondělí před polednem jsem objednaná k tomu „nováčkovi“, můj plán byl ráno zavolat a případně se omluvit, že na ošetření nepřijdu :oops: Přemýšlím, zda zkusit překonat ten šílený strach a ještě se nechat ošetřit u něj, nebo počkat až se dr. vrátí z dovči. Kéž bych měla stoprocentní jistotu, že mě vezme :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hodaka
24.9.11 22:11

Prý bere, ale tak můžeš jít k tomu jak jsi objednaná a když se ti nebude líbit, tak už tam nepůjdeš.
Ono taky záleží, kde bydlíš, nějaký dojíždění je taky na prd, i když já dojíždím taky přes celý město :wink: já mám zubajdu na Benešovce, ale ta už nebere.

• Citovat
  • Upravit
36544
24.9.11 22:17

Kakiko, já tam ale byla, sympatická mladá zubařka :mrgreen: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
24.9.11 22:42
Monny89 píše:
Kakiko, já tam ale byla, sympatická mladá zubařka :mrgreen: :palec:

No jo, ale ten popis…ve 2. patře zubařka (je jich tam tuším víc) :mrgreen:

Hodako, mrkla jsem, kde to je, teď dojíždím k magistrátu a cesta mi trvá dýl, než by mi trvala do těch malšovic, takže to by bylo v pohodě :palec:
Právě že nováček mi má zbrousit zub na korunku, budu to chtít umrtvit. Mamka už u něj byla a na vytržení paradentozního zubu jí umrtvoval devíti vpichy, umrtvil jí to špatně (resp. umrtvil všechno o kus dál) a ještě mu trhání trvalo půl hodiny. Komentoval to slovy „práce kvapná málo platná“ :mrgreen: Je to sice zážitek z května, od té doby se mohl dost zlepšit, ale ta hrůza, že se třeba nezlepšil :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hodaka
24.9.11 22:46

Kakiko manželovi užjeden hnilák bolavý trhala, nic necítil, a teď mu jeden dodělávala a taky nic necítil, a fakt je to srab :lol: vždycky když od ní přijde tak mi děkuje že jsem ho přemluvila aby tam šel :lol: a že nechápe proč se bál, ona mu řekla že u ní nebolí nic :nevim:
To bude asi pěkný trdlo, když para zub trhá půl hodiny, mě asi před měsícem moje zubařka trhala dva, píchla asi 4× :nevim: a zuby byli hned venku.Jo a před píchnutím si to nechávám máznout takovou dětskou pastičkou, ono to tu dáseň pěkně otupí a injekce není skoro cítit :lol:

• Citovat
  • Upravit
16694
24.9.11 22:54
Hodaka píše:
Kakiko Jo a před píchnutím si to nechávám máznout takovou dětskou pastičkou, ono to tu dáseň pěkně otupí a injekce není skoro cítit :lol:

Tak to je taky dobrý tip :palec:
No, můj zubař mi trhal moudrák na jeden vpich. I s čekáním na to, až začne injekce působit jsem byla za 10 minut venku, proto mě ta půlhodina u zubu, co už skoro nemohl držet (fakt se mamce hrozně vyklal), vyloženě děsí. Já jsem fakt velký posera a asi si počkám do dalšího týdne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hodaka
24.9.11 22:58

Moje zubařka mi dává i homeo, panáka, sestra mi masírovala nějaký body na dlani, dr mě držela jednou rukou na žaludku, druhou na hrudi, já tam tu půl hoďku asi byla :mrgreen:

Teď mi muž říká, že ti mám vyřídit že je fakt hodná, že je posera a že teď se tam i těší :mrgreen: a normálně ji řekni že jsi psycho a že se hrozně bojíš.

• Citovat
  • Upravit
16694
24.9.11 23:08

Já ji možná ani nebudu muset říkat, že jsem psycho, to pozná i po telefonu :oops: :mrgreen:
Tak to už jsem rozhodnutá, to v pondělí ráno volám, že nedorazím :pankac: Ježiš, jak mě spadl kámen ze srdce, že mám naději na chápajícího zubaře. Já normálně na dnešek skoro nespala, nedokázala jsem přestat myslet na to, že se pondělí blíží :zed:

Stejně budu vystreslá před první návštěvou u této doktorky, ale určitě né tolik, když tvůj muž tak chválí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
736
25.9.11 00:01

ahojky,

já ze své osobní zkušenosti, a že jsem si tam proseděla pár hodin při komplikacích s moudrákem, pak uraženou přední dvojkou a zánětem v těhu, tak doporučuji dr. Adámkovou, dříve sídlila v Heyrovského, nyní má praxi za divadlem Drak.

chodíme tam celá rodina a nikdy nebyl problém kdykoliv akutně zajít(šéfa chytnul zub a nikde v HK ho nevzali a tak jsem zavolala té naší a druhý den byl s prominutím na křesle a dochází celá jeho rodina).

tak to jen za mě :lol:

a mimochodem moc milá zubařka, vše vysvětlí, u výkonu povídá a říká co a jak a vrtání u vrtání u ní jsem pak nechtěla ani injekci!!!

má zlaté ruce, jinam nejdu ikdyž dojíždím :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
25.9.11 09:00
Kakika píše:
Monny89 píše:
Kakiko, já tam ale byla, sympatická mladá zubařka :mrgreen: :palec:
No jo, ale ten popis…ve 2. patře zubařka (je jich tam tuším víc) :mrgreen:

No já tam byla v těhu, ona je hned první na patře, a nevím kolik jich je ještě za rohem na chodbě :mrgreen: O zubaře se opravdu nezajímám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová

Pavla Pilneyová DiS.