Zubař Jihočeský kraj

13.6.22 13:51

Zubař Jihočeský kraj

Jsem už zoufalá volala jsem snad už všude, nevíte který zubař nabírá v jihočeském kraji prosím vás. Všude je snad plno a už mi jdou ty drobounké úpravy vidět 🥺 🥺dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6033
13.6.22 14:30

No tak to hodně štěstí. My jsme z Tábora a dojíždíme hezký do Prahy… Nikde nic není volné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.6.22 15:45
@Marcela1905 píše:
Jsem už zoufalá volala jsem snad už všude, nevíte který zubař nabírá v jihočeském kraji prosím vás. Všude je snad plno a už mi jdou ty drobounké úpravy vidět 🥺 🥺dekuji

Prosím, neberte to jako rýpání, ale zajímalo by mě, pokud opravdu nemůžete najít zubaře ve svém okolí, proč nejedete třeba do té Prahy? Popř. jinam, kde berou? Já třeba k jednomu lékaři dojíždím 3 hodiny a přitom bych to mohla mít doma přes ulici.. Ale vzhledem k tomu, že je opravdu dobrý a mám v něj důvěru, tak si dojedu, za to mě to prostě stojí.. :nevim: Potrpím si na kvalitě, ne na vzdálenosti.. Co se týče zubaře, kterých je v některých regionech nedostatek - opravdu je lepší nechodit k žádnému, než obětovat to dojíždění? A to nemyslím zle.. ;)

• Citovat
  • Upravit
376
13.6.22 18:39

@Marcela1905
Nevím, kde máš rodinu, ale co vím a různě jsem slysela, tak většina zubařů nabírá pouze rodinné příslušníky. Jinak mají stop stav.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24658
13.6.22 19:03

Jedině soukromé kliniky za peníze, co vím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1898
13.6.22 19:13

U nás (Jindrichuv Hradec) teda ani tie súkromné kliniky. Ale teda ja som neobvolavala tých, čo majú zlé hodnotenia a radšej chodíme do Brna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová

Pavla Pilneyová DiS.