Zuby skoro ve 3 mesících

13.6.22 11:15

Zuby skoro ve 3 mesících

Dobrý den.Mohu se zeptat zda je možné, že rostou synovi za 6 dní 3 měsíce, zoubky? Nejspis, ale jeste ke všemu špičák nebo nějský jiný? Foto v příloze. Možná to není moc videt.Moc Vám děkuji za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3076
13.6.22 11:17

Špičák určitě ne. Spodní jedničky bývají první zuby a ty se mu asi klubou. Naše měla ve 4m dva zuby, možné to určitě je. Z fotek opravdu těžko říct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85408
13.6.22 11:23

Rekla bych, ze ne. To by ta dasen dole byla uplne prekrvena a bylo by to napuchle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
13.6.22 11:25

Ono to je těžký, někdy se ty dásně tak tvarují, ale zub je ještě daleko…někdy na dásních vznikaji malé cystičky, které se zaměňují za špičky zubů, ale také se nejedná o zuby a taky někdy zub roste a pak se zase na čas zastaví…růst zubů bývá i dědičný a u sourozenců probíhá podobně nebo bývá po rodičích…dokud to necinkne o lžičku, tak to není zub :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3958
13.6.22 11:33

Já tam nic nevidím. Mně se taky kolikrát zdálo, že holky měly už zub, ale nebylo to ono. Až se zoubek prořeže, bezpečně ho poznáš, věř mi :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3958
13.6.22 11:34
@Tarinka píše:
Ono to je těžký, někdy se ty dásně tak tvarují, ale zub je ještě daleko…někdy na dásních vznikaji malé cystičky, které se zaměňují za špičky zubů, ale také se nejedná o zuby a taky někdy zub roste a pak se zase na čas zastaví…růst zubů bývá i dědičný a u sourozenců probíhá podobně nebo bývá po rodičích…dokud to necinkne o lžičku, tak to není zub :D

Tak tak, já na to poklepávala i nehtem :lol: (čistou rukou samozřejmě).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2777
13.6.22 11:54

Jedna dcera měla zoubky už ve 4 měsících, takže možné to je. Ale z těchto fotek to nepoznám. Uvidíte časem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3236
13.6.22 12:06

@Niky14061993 Řekla bych, že to možné je (a na té třetí fotce i zub vidím). Zuby vždy nerostou „tabulkově“ :mrgreen:. Našim dětem zuby rostly v úplně jiném pořadí, než jak se běžně uvádí. A oproti průměru dost pozdě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová

Pavla Pilneyová DiS.