Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Pěkné odpoledne těhulkám
Nemáte někdo nějakou fintu, jak si vyčistit zuby aniž bych se téměř pozvracela? Zkusila jsem i změnit pastu a nic…a je to z pasty. Jakmile ucítím pastu na horních zubech nahoře, okamžitě mě to nakopne
Jsem na zuby dost háklivá, takže takto nedostatečný vyčištění mě trochu drásá nervy
Díky za Vaše zkušenosti
jsem 11+3
@Berousik píše:
Pěkné odpoledne těhulkámNemáte někdo nějakou fintu, jak si vyčistit zuby aniž bych se téměř pozvracela? Zkusila jsem i změnit pastu a nic…a je to z pasty. Jakmile ucítím pastu na horních zubech nahoře, okamžitě mě to nakopne
Jsem na zuby dost háklivá, takže takto nedostatečný vyčištění mě trochu drásá nervy
Díky za Vaše zkušenosti
jsem 11+3
hele ke správnému vyčištění pasta není důležitá, hlavní je kartáček
Pasta je čistě jen pro svěží dech…takže jí v klidu vynechej, dokud jí zase nesnešeš…
Zkus pastu bez mentolu, ten drazdi zaludek. Treba zbacku Gum nebo Elmex zeleny.
Mě taky některé pasty nadavují, snesu jen tuhle pastu http://www.zbozi.cz/…relief-75ml/
@Berousik já používala dětskou.. tu normální jsem nemohla ani cítit. Jinak ale pastu nemusíš používat vůbec, pokud si to budeš drbat pořádně.. navíc můžeš jako bonus zkusit ústní vodu.. ![]()
Když ti pasta nedělá dobře, tak se na ňu vyprdni
hlavně měj pořádný kartáček a pokud umíš čistit zuby, vyčistíš aj bez pasty
Ja jsem zrovna v 10 tt a taky se mi dela spatne kdyz pouziju normalni dospelackou zubni pastu, proto pouzivam Odol pro deti, je jahodovy
A dokonce delaji i ustni vodu ![]()
Na pastu se vykasli, časem by to mělo samo přejít, tak bych 1× za 14 dní zkusila pastu, mě to u druhého přestalo vadit až okolo 20. týdne
![]()
Super díky holky, zkusím dětskou. Ústní voda je celkem v pohodě, když jí dám dostatečný časový odstup po dávení při samotném čištění ![]()
@Januliiik píše:
Když ti pasta nedělá dobře, tak se na ňu vyprdnihlavně měj pořádný kartáček a pokud umíš čistit zuby, vyčistíš aj bez pasty
a pokud čistit zuby neumíš, pasta ti stejně nepomůže
![]()
Mám stejný problém, bohužel mě to zatím do 17tt nepřešlo
Ale až doteď jsem si myslela, že mi vadí vyloženě kartáček v puse, né pasta, takže vyzkouším váš tip na dětstkou zubní pastu ![]()
@alenka84 píše:
a pokud čistit zuby neumíš, pasta ti stejně nepomůže![]()
tjn
já jen chtěla ukázat na to, že pasta je stejně k prdu tak či tak ![]()
Tyjo a to jsem si myslela, že jsem nemožná, když se mi chce z čištění zvracet
a to já musím ty svoje pulírovat min deset minut v kuse.. očistec fakt..