Domácí bělení zubů

3067
1.1.23 12:47

Zuby-domácí bělení

Nemá někdo zkušenosti s domácím bělením zubů? Chtěla bych něco hodně šetrného ke sklovině a něco efektivního. Stačilo by mi o 1-2 odstíny vybělit. Za každou radu a tip budu vděčná 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18722
1.1.23 13:23

Měla jsem belici gel z dr Maxe a vidím velkou změnu. Ty 2 odstíny to budou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.1.23 13:26

Domácí bělení jedině pod dohledem zubaře/dentálního hygientisty - na základě obtisků udělají nástavec, který se na noc společně s gelem (obsah peroxidu) vkládá do úst. Veškeré domácí přípravky fungují pouze „na oko“, vysušují sklovinu a tím se zuby zdají bělejší (na pár dní). Bělení bez peroxidu neexistuje a přípravky s obsahem peroxidu nejsou běžné veřejnosti dostupné, dostanete se k nim jedině přes zubaře či dentální hygienistku.

• Citovat
  • Upravit
3067
1.1.23 13:40

@hospodki
A jaký prosím? Ono je toho hodně. Vyzkoušela bych a kdyby to nepomohlo tak zajdu k zubari na vybělení🙂 moc dekuju 🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18722
1.1.23 13:47

@Karmen23 https://www.drmax.cz/…hitening-set já se teď s miminem nikam nedostanu a zuby jsem měla fakt už hnusne zlute.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
1.1.23 14:05

@Karmen23 Kurkuma s kokosovým olejem :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3067
1.1.23 15:57

@hospodki
Super, mockrát děkuji za tip :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3067
1.1.23 15:57

@Xeronias
Děkuji za tip :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5661
1.1.23 20:48

Já mám dobrou zkušenost s White pearl. Vybělilo mi to zuby fakt viditelně. Jen v průběhu bělící kůry a cca týden po té byly zuby citlivější, ale nic hrozného.

https://www.mall.cz/…i-system-pap?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3067
1.1.23 22:55

@Gracetheworld
Moc děkuji za další tip🙏
Nenaruší to sklovinu?😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5661
2.1.23 08:12

@Karmen23 Hele, ono každé bělení ti tu sklovinu trochu naruší. Ale nepřišlo mi že by to bylo něco drastického. Už je to pár let, coj jsem tu bělící kůru použila a nepozoruji že by se mi zvýšila kazivost zubů, nebo tak.
Tyto bělící gely mi přijdou lepší, než mechanické bělení pomocí abrasiv, tak bych řekla že ten efekt na sklovinu bude horší, ale nejsem odborník, jsou to jen mé dohady.
Pro klid duše bych během bělící kůry použila 1-2× týdně Elmex gelee a dávala pozor na to co jím, není dobré konzumovat běci které sklovinu narušují, nebo zabarvují, protože ta sklovina je v období bělení dost namáhaná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18722
2.1.23 08:18

@Gracetheworld mas pravdu, mechanické bělení tj za dvě hodiny v ordinaci je špatný. Domácí od doktora přes gel je tak 10×6 hodin. Tenhle dr max byl 5×20 minut. Dávala jsem večer před spaním, aby si zuby odpocinuly a hned jsem nejedla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5661
2.1.23 10:16

@hospodki Ten White pearl se kterým mám zkušenost se taky dával nějak na půl hodiny a dělala jsem to jako ty, dávala jsem ho večer aby si přes noc stihly zuby odpočinout a nic jsem nejedla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18722
2.1.23 10:26

@Gracetheworld jo, koukala jsem na složení a vypadá to na stejný princip

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3067
6.1.23 13:59

Moc všem děkuji za tipy a rady :srdce: