Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Hezký den,
prosím pěkně, kolik platíte u vašeho zubaře za bílou plombu. Mně dnes dělali 2 a dala jsem za to 5000 Kč. To jsem docela koukala..
Jsem z Prahy a zubní klinika spolupracuje s mou pojišťovnou. Jinak klidné svátky všem ![]()
Dle velikosti, za poslední jsem dávala, tuším, 1500, jen už si teda nepamatuju, zda byla z těch menších nebo větších. Taktéž Praha a zubařka spolupracuje s pojišťovnou.
@Marcelllli píše:
Hezký den,prosím pěkně, kolik platíte u vašeho zubaře za bílou plombu. Mně dnes dělali 2 a dala jsem za to 5000 Kč. To jsem docela koukala..Jsem z Prahy a zubní klinika spolupracuje s mou pojišťovnou. Jinak klidné svátky všem
Teď za převrtaný amalgam na sedmičce (takže bílá plomba přes celý zub) 3800 Kč. Soukromý zubař, který nemá smlouvy s pojišťovnami. Ano, platila jsem i méně (cca 2000 Kč za velkou plombu bílou, ale Dr. to odflákla a musel mi to tenhle pak převrtat). Takže raději víc platit a mít jistotu, že je to dobře udělané, mám výborného a šikovného zubaře, který i učí na LF.
400,800 apod, neni určitě za kompozitní výplň. Ceny se opravdu pohybují, samozřejmě dle velikosti, od cca 2-3 tis za zub. Kompozitní výplně pojišťovna dospělým nehradí
Za malou plombu platíme 1300, za velkou 2400. Takže pokud byly ty zuby dva a větší plomba, cena odpovídá…