Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Anonymní píše:
Zdravím…
Mám problém. Předkožka mi v ochablém stavu jde docela přetáhnout, ale v erekci jen do půlky… Před půl rokem to nešlo vůbec… Je nějaká alternativní léčba, než jenom obřízka a je možná i na intru?
Kdo maže, ten jede
Kup si v lékárně třeba Ophthalmo-septonex mast, nebo poslouží i jakákoli heřmánková, měsíčková, a mazej a zkoušej přetáhnout. Ono to povolí, neboj ![]()
Zajdi si ke své doktorce a požádej ji, ať Ti napíše mastičku Triamcinolon, ta by měla pomoci. A pokud ne, domluv se s ní na dalším postupu.
Určitě ne kortikoidy (triamcinolon). Jestliže se jedná o tzv. relativní fimózu (potíže s přetažením jen v erekci), tak je to poměrně „výborná“ startovní pozice. Postačí roztahování po předchozím změkčení v teplé vodě, v případě potřeby možno situaci pomoci např. Pinďa mastí. Můžeš psát i do SZ.
Hlavně ne na urologii
, závěr si totiž dovedu živě představit: dg. N47 Fimóza - k cirkumcizi v celkové anestezii, termín přijetí…, prosím PLDD o předoperační vyšetření. ![]()
Desinfekcni mydlo jednou denně. Tím tu klec na ptaka otevreš..
@Anonymní píše:
Zdravím…
Mám problém. Předkožka mi v ochablém stavu jde docela přetáhnout, ale v erekci jen do půlky… Před půl rokem to nešlo vůbec… Je nějaká alternativní léčba, než jenom obřízka a je možná i na intru?
Existuje i mast.. Obrat se na urologii.. Už si nevzpomenu, jak se ta mast jmenovala, ale pomáhá.. Mazat a přetahovat.. Pokud je za půl roku posun, tak je šance, že se to zlepší
@martina.se píše:
Existuje i mast.. Obrat se na urologii.. Už si nevzpomenu, jak se ta mast jmenovala, ale pomáhá.. Mazat a přetahovat.. Pokud je za půl roku posun, tak je šance, že se to zlepší
Na urologii ani náhodou, pravděpodobnost, že narazí na pokrokového urologa, je mizivá. Viz výše.
Co si dělal, že ti to v 15 ti nejde přetáhnout? Ty si si nepřetahoval do té doby?
Zdravím…