Zúžená předložka v 15letech

Anonymní
3.9.20 14:23

Zužená předložka v 15letech

Zdravím…
Mám problém. Předkožka mi v ochablém stavu jde docela přetáhnout, ale v erekci jen do půlky… Před půl rokem to nešlo vůbec… Je nějaká alternativní léčba, než jenom obřízka a je možná i na intru?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
53190
3.9.20 14:24
@Anonymní píše:
Zdravím…
Mám problém. Předkožka mi v ochablém stavu jde docela přetáhnout, ale v erekci jen do půlky… Před půl rokem to nešlo vůbec… Je nějaká alternativní léčba, než jenom obřízka a je možná i na intru?

Kdo maže, ten jede :P Kup si v lékárně třeba Ophthalmo-septonex mast, nebo poslouží i jakákoli heřmánková, měsíčková, a mazej a zkoušej přetáhnout. Ono to povolí, neboj :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22006
3.9.20 14:30

Zajdi si ke své doktorce a požádej ji, ať Ti napíše mastičku Triamcinolon, ta by měla pomoci. A pokud ne, domluv se s ní na dalším postupu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9733
3.9.20 16:37

Určitě ne kortikoidy (triamcinolon). Jestliže se jedná o tzv. relativní fimózu (potíže s přetažením jen v erekci), tak je to poměrně „výborná“ startovní pozice. Postačí roztahování po předchozím změkčení v teplé vodě, v případě potřeby možno situaci pomoci např. Pinďa mastí. Můžeš psát i do SZ.

Hlavně ne na urologii :zed:, závěr si totiž dovedu živě představit: dg. N47 Fimóza - k cirkumcizi v celkové anestezii, termín přijetí…, prosím PLDD o předoperační vyšetření. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
851
3.9.20 17:21

Desinfekcni mydlo jednou denně. Tím tu klec na ptaka otevreš..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
3.9.20 18:55
@Anonymní píše:
Zdravím…
Mám problém. Předkožka mi v ochablém stavu jde docela přetáhnout, ale v erekci jen do půlky… Před půl rokem to nešlo vůbec… Je nějaká alternativní léčba, než jenom obřízka a je možná i na intru?

Existuje i mast.. Obrat se na urologii.. Už si nevzpomenu, jak se ta mast jmenovala, ale pomáhá.. Mazat a přetahovat.. Pokud je za půl roku posun, tak je šance, že se to zlepší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9733
4.9.20 16:35
@martina.se píše:
Existuje i mast.. Obrat se na urologii.. Už si nevzpomenu, jak se ta mast jmenovala, ale pomáhá.. Mazat a přetahovat.. Pokud je za půl roku posun, tak je šance, že se to zlepší

Na urologii ani náhodou, pravděpodobnost, že narazí na pokrokového urologa, je mizivá. Viz výše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.10.20 19:51

Co si dělal, že ti to v 15 ti nejde přetáhnout? Ty si si nepřetahoval do té doby?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA