Zvracení po ránu

3
17.10.11 20:41

Zvarcení po ránu

Ahoj,chtěla bych se poptat,jestli někdo z Vás nemá zkušenost s ranním zvracením batolete.Synovi je 16 měs. a občas se ráno pozvrací,ale vždy před tím vypije flašku mlíka.Prostě mu jí dám a někdy to po vypití vyletí ven.Není to každý den.Jen někdy. Asi tak jednou za 14 dní přibližně ,někdy i dýl.Tak nevím jestli mám plašit a jít k doktorovi nebo to přejít :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1626
17.10.11 21:03

třeba je to tím, že se mu tak najednou naplní prázdný žaludek. Zkoušela jsi mu dát ráno třeba kaši nebo prostě něco jinýho než mliko? Když to neni denně, neřešila bych to.. Když tak nad tím premyslim, ty děti to mají celkem těžký :mrgreen: My si dáme na co máme chuť a oni chudinky musí to, co jim dáme :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
17.10.11 21:08

:-) Tak to je pravda,taky by mi to lezlo krkem. :mrgreen: Mluvila jsem s manželem a dohodli jsme se,že to zkusíme tak mu to mlíko nedat a rovnou vstát a dát mu snídani(tuhou).Kdyby to něco bylo (což doufám nebude) tak by asi blinkal i bez mlíka ,že jo? :cry: Taky si myslím,že kdyby to bylo něco vážnýho tak by to bylo denně.My jdeme ve čtvrtek na neurologii,kůli chození a hyperaktivitě.Tak jsem myslela,jestli má cenu říkat a nebo počkat co bude.Jen hledám na netu a z informací mám víc strachu než uklidnění :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1626
17.10.11 21:44

fakt bych se toho nebála. Pro svůj klid to můžeš u dr.zmínit, ale myslím, ze to vážně nic nebude. I dospělýmu se někdy zvedne kufr, natož batoleti co vyžunkne flašku mlíka:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí