Uspávání sourozenců - dvouletý a měsíční

941
17.10.11 20:01

Uspavani sourozencu 2roc a mesacny

Ahoj holky, rada by som sa poradila, ako uspavate v jednom pokoji batola /2r a 2mes/a novorozenca /6tyzdnov/.

Starsi syncek zaspava celkom pekne, obcas ma prostesty, i celkom silne, ale po vacsine je to uz po rozpravke pred ktorou je boj s prezliekanim a zubkami celkom fajn. Malicky to je ako kedy… zatial spinkal v koliske v inej miestnosti. Budi sa tak po 5hod, potom po 3hod.

DIKY

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
81480
17.10.11 20:47

Mám podobný vkový rozdí dtíl. Spaní v jednom pokoji byl do 6ti týdnů horor,mladší při uspávání v noci dost křičela, sice jen chvilinku, ale stačilo k tomu, aby vzbudila staršího, ten pak zase nemohl usnout, pořád nco vykládal a rušil tím vzbuzenou dceru..
Od . m se to utřepalo. Radji usspávám nejdřív mladší a teprve po jejídám spát staršího, ten už usíná sám, vtšinou si nco povídá, poslední dobou zpívá, ale mladší už nevzbudí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
eMaminka
17.10.11 20:54
jayjay píše:
Ahoj holky, rada by som sa poradila, ako uspavate v jednom pokoji batola /2r a 2mes/a novorozenca /6tyzdnov/.

Starsi syncek zaspava celkom pekne, obcas ma prostesty, i celkom silne, ale po vacsine je to uz po rozpravke pred ktorou je boj s prezliekanim a zubkami celkom fajn. Malicky to je ako kedy… zatial spinkal v koliske v inej miestnosti. Budi sa tak po 5hod, potom po 3hod.

DIKY

já měla 2,5 letou a narodila se druhá a a spala s náma v lonici až do 10 měs. až pak jsem je sestěhovala… jinak by to nešlo ;) i bych se bála, že větší vleze k menšímu a zadusí ho… nikdy nevíš.. v tomhle věku, kdy si to dítko z hlavy peřinku nesundá a dvouletí mají spoustu nápadů společně spávat nedávala…

• Citovat
  • Upravit
81480
17.10.11 21:01
eMaminka píše:
jayjay píše:

DIKY
já měla 2,5 letou a narodila se druhá a a spala s náma v lonici až do 10 měs. až pak jsem je sestěhovala… jinak by to nešlo ;) i bych se bála, že větší vleze k menšímu a zadusí ho… nikdy nevíš.. v tomhle věku, kdy si to dítko z hlavy peřinku nesundá a dvouletí mají spoustu nápadů společně spávat nedávala…

Tak ono to nkdy ani jinak nejde. My doma můžem naštěstí oddlit. Na chalupěmusí spát společně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
17.10.11 21:10

My to praktikovali tak,že jsme dali spát staršího, protože ten usínal naprosto bez problému. Malou jsme uspali jinde a pak ji jen přenesli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4118
17.10.11 21:14

Od narození malé pustím staršímu kolem sedmé Animáčka :oops: , malou naženu do koupelny a mám hodinu na vykoupání, mléko a uspání. Po Animáčku naženu do koupelny staršího, pohádku čteme v obýváku, pak až přechází do ložnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6926
17.10.11 21:42
MisaHanuska píše:
My to praktikovali tak,že jsme dali spát staršího, protože ten usínal naprosto bez problému. Malou jsme uspali jinde a pak ji jen přenesli.

Taky taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81480
17.10.11 22:05
Davdan píše:
MisaHanuska píše:
Taky taky.

To jsme dlali v šstinedlí. teď už je dcera nepřeložitelná bez vzbuzení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6926
17.10.11 22:46
Alpaka píše:
Davdan píše:
MisaHanuska píše:
Taky taky.
To jsme dlali v šstinedlí. teď už je dcera nepřeložitelná bez vzbuzení.

My měli výhodu, že starší se od dvou let uspával v klidu, tichu… Takže nejdřív uspat mladšího a pak až staršího…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí