Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Zdravím,
chtěla bych se zeptat, zda máte někdo zkušenost se zvedací postelí, takovou tou jak se celá zvedne ke stěně a vypadá jako skříň. Budeme mít mimi ve 2+1 a ač to vypadalo na stěhování do domku tak se to odsunulo nejdříve na jaro. Tak jsme vymysleli, aby jsme nemuseli spat na rozkládacím gauči, že koupíme toto. Máte s tím někdo zkušenosti? Jak těžké je postel zvedat? Případné další postřehy z používání..
ppalea píše:
Zdravím,chtěla bych se zeptat, zda máte někdo zkušenost se zvedací postelí, takovou tou jak se celá zvedne ke stěně a vypadá jako skříň. Budeme mít mimi ve 2+1 a ač to vypadalo na stěhování do domku tak se to odsunulo nejdříve na jaro. Tak jsme vymysleli, aby jsme nemuseli spat na rozkládacím gauči, že koupíme toto. Máte s tím někdo zkušenosti? Jak těžké je postel zvedat? Případné další postřehy z používání..
no.. ja nevim, stejne to misto zabere, kazdy vece uklize abys to mohla vyklopit.. radsi bych koupila kvalitni gauc - jsou primo urcene k trvalemu spani, meli jsme to taky v 1+1…
tuhle… http://www.m-centrum.cz/…hovka-peggy/
barvu potahu si muzes vybrat ze vzorniku, je to super pohodlne…
Ahoj tak moje tchyně jí má a spokojenost velká.Prostě to vyklopí a jde se spát ,ráno ustele ty peřiny se tam jen připnou takovou páskou zavře a je uklizíno .Těšký to není na zvedání .A hlavně neteřinka malá si má kde hrát celý den místnost je prázdná a prostoru hafo .Za mě jo já doporučuji .
Beruš stejně bych kazdej vecer uklizela aby nebyl bordel…
Ale díky za názor..
Emm díky, takže ty peřiny se navíc zavřou do toho jo… Nejvíc jsem se bála aby to nebylo těžký, ale jestli to tchýně zvedá sama, tak to bude ok… Asi do toho půjdeme, chceme si teda na jaře začít znovu hledat domek, ale kdo vi jak dlouho to bude trvat a jestli už mimi nebude lézt…
tak to asi jo ale jestli treba v tom prostoru budes mit nabytek to by se mi treba kazdej vecer stehovat nechtelo ![]()
ber tak to je jasny to by se mi taky nechtelo.. My by jsme tam meli volnej prostor, spis aby tam byl pres den prostor, kdyz tam budu mit jeste prebalovak u postele a tak, pripadne pak prostor na hrani…
Tchyně je malá a drobná a bez problému to zavře peřinky máš ve vnitř .Zeptám se jí na firmu a hodím ti večer odkaz ,snad nezapomenu ![]()
ona teda tam žádný nabytek nestěhuje prostě tam je prostor hlídá švárovi rocní a kus holku vysypou se hračky a malá muže řádit večer je hodí do bedny otevře postel a jde spát . jestli chčeš mít prostor je to super .
Tak od téhle firmy jí má tchyně říkala že dělaj i jako peřínák a je v tom postel že se to rozloží a hajá se .
Tak na to koukni ona jí má už pár let a nic jí není furt je ok žádné problémy s tím nebyli.Taky mě říkala že to maj dvě její kamarádky co to u ní vyděli a jsou prý taky spokojený .
Jé já zapomněla vložit ten odkaz ![]()
http://www.sklopnepostele.cz/
emi díky moc.. a nevíš jestli se do toho dávají klasické madrace nebo jsou na to taky nějaké spešl?
Tak ona to koupila i s matracema má to na míru dělaný tak neporádím ,na víc jsem se jí neptala.