Zvětšení pih

Anonymní
1.10.23 14:10

Zvětšení pih

Ahoj, na kontrolu zajdu, ale jen se chci zeptat, jestli nemáte někdo zkušenost a nebo jestli plašit.
Najednou se mi začaly jakoby zvětšovat - rozpíjet úplně všechny pihy na těle co mám. Jsou takové víc rozlité a někde se mi udělaly i nové. Taky si všímám, že se mi (i na obličeji) udělalo pár červených pih. Mám strach, může to být normální? Myslela jsem ze většinou zlobí jedna a ne ze se zvětší všechny. Děkuju :?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1.10.23 15:22
@Anonymní píše:
Ahoj, na kontrolu zajdu, ale jen se chci zeptat, jestli nemáte někdo zkušenost a nebo jestli plašit.
Najednou se mi začaly jakoby zvětšovat - rozpíjet úplně všechny pihy na těle co mám. Jsou takové víc rozlité a někde se mi udělaly i nové. Taky si všímám, že se mi (i na obličeji) udělalo pár červených pih. Mám strach, může to být normální? Myslela jsem ze většinou zlobí jedna a ne ze se zvětší všechny. Děkuju :?

Dobře, že plánuješ jít na kontrolu. Nevím, kolik ti je, ale doktor mi říkal, že cca do 35 let jsou nové pihy ok, i když je vždycky lepší mít se na pozoru. Když jsem si nedávno šla zkontrolovat jednu, která se mi zjevila kolem třicítky a vyrostla cca na 3-4 mm, doktorka říkala, že už je „zralá“ a už nikam neporoste. To jsem vůbec nevěděla. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí