Zvláštní jev před smrti
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Anonymní
Napsat příspěvek
Reakce:
Velikost písma:
Anonymní
27.12.22 23:15
Podobnou slušnost mám. Bylo to reálné, slyšitelné a divné.
- Citovat
- Upravit
Anonymní
27.12.22 23:51
@Anonymní píše:
Podobnou slušnost mám. Bylo to reálné, slyšitelné a divné.
A co jsi slyšela? Já i vím, že ten hlas byl mužský.
- Citovat
- Upravit
28.12.22 08:18
Chapu, ze video asi nebudes davat sem, ale pustt ho kamardkam, jestli si neceho vsimnou. a nerikej jim predem, ze maji neco slyset. Ostatni je hypnagogicka halucinace.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Anonymní
28.12.22 08:30
@Pudloslava to není na tom videu. To mi někdo řekl, když jsem se na to video dívala. bylo to opravdu reálné.
Zkl.
- Citovat
- Upravit
Dobrý den, dlouho nad tím přemýšlím co to mohlo být. Třeba mi některá z Vas objasní tento jev. V březnu mi náhle zemřel tatínek. Dva dny před touto události mi mamka poslala video na kterém dcera tačí a na gauči sedí taťka. Já jsem v té době hledala práci a připravovala jsem na pohovor v AJ když mi přišlo to video otevřela dívám se na to video kde byl záběr na taťku a uslyšela jsem hlas jako by z dálky „ty zemreš“ a do toho mi hned někdo volal. Pak jsem si řekla že to byla nějaká blbost a neprikladala jsem tomu moc váhu když taťka byl v pohodě. Jenže taťka za dva dny na to náhle zemřel
. Stále mi to vrtá hlavou co to bylo
. Strazny anděl??…Pak další věc nikdo se s ním nestihnul rozloučit. Asi den po smrti jsem spala s dětmi a vzbudil mě zvláštní zvuk jako kdyby někdo ladil radio a na malickou chvilku jsem viděla jako by bílou kouli když jsem si sedla zmizela. Pak se mi později stávalo že mi někdo boucha do peřiny spíše to bylo strašidelné. Pořád čekám že se třeba přijde rozloučit jak se tu v diskuzích píše, ale zatím nic
. A od té doby nemám ani žádné sny, ale to asi protože moc ani nespím. Pořadí někdo co ten hlas měl být nebo proč se duše nepřijde rozloučit? Předem děkuji za reakce
An.
Prosím ponechat anonym moc citlivé téma.