Zvracení 8mi měsíčního miminka

135
23.1.06 13:39

Zvracení 8mi měsíčního miminka

Zdravím všechny maminky,

a prosím o radu:

Naše 8mi měsíční dcera v průběhu posledních 14 dní už 3× zvracela, nejprve to bylo po nastrouhaném jablíčku s banánem smíchaným s troškou bílého jogurtu, před týdnem to bylo po zeleninovém příkrmu, do kterého jsem dala uvařený rozmačkaný žloutek (všude to píšou, že se může 1× týdně dát místo masa) a dneska asi před 2 hodinama spapala asi 3 (!) lžičky nastrouhaného jablíčka, do kterého jsem jí rozdrobila 1 sušenku Hero baby a asi 2 piškotky, pak jsem ji nakojila, protože toho moc nesnědla a já jsem ji chtěla dát spinkat. Pokaždé asi hodinu a půl po tom mi začala zvracet a to šíleným způsobem a šílené množství, že mám pocit, že zvracela i to, co jedla včera, což je blbost.Taky je nějaká apatická a ospalá, tak nevím, jestli je to tím, že je unavená z toho zvracení, protože se mi po 20 minutách spánku vzbudila a pak začala zvracet, takže je nevyspalá. Ale jak mám poznat, že je unavená a že jí nic není? Mám jet v takových případech vždycky do nemocnice? Nechci vypadat jako nějaká ustrašená a hysterická mamina, aby mě pak ještě na pohotovosti seřvali, proč tam jedu, když jí třeba nic není. Ale mě se to zdá divné, že tak často zvrací a pokaždé po něčem jiném, přitom předevčírem trošku nastrouhaného jablíčka se sušenkou snědla a nic jí nebylo. Už tomu fakt nerozumím a mám strach, aby za tím nebylo něco vážnějšího, pořád to někde čtu, jak doktoři něco zanedbali, nebo že rodiče přijeli do nemocnice pozdě atd…
Prosím, poraďte, pokud máte někdo podobnou zkušenost!
Děkuji a mějte se hezky,
 Andy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1089
23.1.06 14:08

Andys,
pokud si nejsi jistá, zajdi si ke své doktorce, nevím, proč by Tě měl někdo seřvat, od toho doktorky jsou, aby Ti poradily. Nebo ji jen zavolej, já to dělám vždy a je mi jedno, zda se to někomu nelíbí.
Mně to zvracení nepřijde tak překvapující, možná ji to jen nesedlo, ale neznám tvoje mimčo a jen s popisu tu asi nic moc nevymyslíme.

Hlavně ať jste v pohodě
Theo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17026
23.1.06 14:11

Andys,
chtela jsem te uklidnit,kdyz jsem si precetla nazev,ze maly byl v osmi mesicich taky dost blinkaci,ale kdyz jsem to precetla,tvoje holcicka hodne zvraci..Ja bych k te dr.jela.Nemaji ti co nadavat,ze jsi hystericka matka :! Na pohotovost jezdi kolikrat hodne novopecenych maminek s brecicim miminkem,boli brisko atd.a jeste jsem neslysela,aby ji vynadali.A i kdyby se nekdo takovy nasel,jde ti prece o zdravi tve dcery.Ja bych teda jela.Muze to byt neco banalniho,nemusi.Jablicko uz jsi ji asi davala i driv a nezvracela,prijde mi zvlastni,ze ted zvraci tak moc.Muze to byt treba jen nejaka viroza,angina nebo tak(urcite jsem tady nekde v diskusi cetla,ze nektere mamince ditko pri angine vzdy zvraci,bohuzel nevim,kde).
A nebo proste ted zvedni telefon a zavolej tve dr.a konzultuj to s ni.Ona ti urcite poradi.
Hodne stesti!
 Any

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17026
23.1.06 14:14

Theo,neopisovala jsem :D Jen mi to dyl trvalo napsat nez tobe:)
 Any

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
23.1.06 14:20

Ahojky, no právě, že naše dětská doktorka tam je jen do 11 hodin dopoledne a v nemocnici je pohotovost až od 17 hod. Ted malá spinká, tak nevím. Na pohotovost jsme jeli minulý týden, jak zvracela po tom žloutku, doktorka říkala, že má možná alergii, měli jsme jí dávat jen černý čajík a žádné příkrmy , jen večer nakojit, ale potom nechápu proč zvracela dneska. Máme jít k doktorce do poradny ve středu na preventivku, zítra má Míša 8 měsícu, tak nevím, jestli to do té doby vydrží. No uvidím, počkám, jak na tom bude,a ž se vzbudí a pak se rozhodnu, snad už bude i tatka doma z práce..Díky za rady!
 Andys

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky