Dieta podle Š. Margity

1666
22.1.06 22:35

Dieta podle Š. Margity

Ahojky všichni.

Sice se to sem moc nehodí, ale vlastně jo. Chci přece zhubnout po mimču.
Nemáte někdo náhodou doma dietu podle Štefana Margity? Vyšla před pár lety v nějakém dámském časopise. Drží se týden až 14 dní. Zhubne se kolem 5 kg. Je na principu dělené stravy. Vyzkoušená mou sestrou a kamárádkou, ale už je to pár let. Pečlivě, ale fakt pečlivě ji uschovali. Takže jak to tak bývá je k nenalezení :(

Předem díky těm co by ji někde vydolovali :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1829
22.1.06 23:02

Ahoj marci, na internetu jsem našla toto - http://www.studiohedis.cz/view.php?…

zadala do googlu „dieta podle Margity“, výsledků bylo spousta, ale myslím, že všechny měly ten jídelníček stejný.

Tak uvidíš, jestli se Ti do toho bude chtít… :-)

Hanka a Matýsek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
945
22.1.06 23:35

Marci, ke svému překvapení jsem ji našla v útrobách počítače. Tak ji sem zkopíruju. Jinak já ji držela celou jen jednou, pak jsem pokaždé musela asi po 3 dnech přestat, neb se mi dělalo dost zle. Ta dieta mi přijde fakt drastická a už vůbec si neumím představit držet ji a starat se přitom o dítě. Ale to už nechávám na tobě. Já už se na diety vykašlala dávno. (a pokud jde o hubnutí po porodu, možná tě povzbudí, že já začala pořádně hubout - sama od sebe- až teď, když je dítěti rok.)

1. den
S: káva
O: 2 vařená vejce, špenát
V: steak, hlávkový salát, ovoce

2. den
S: káva, rohlík
O: steak, hlávk. salát, ovoce
V: šunka

3.den
O: 2 vejce, salát, rajčata
V: šunka

4. den
O: 1 vejce, mrkev, sýr
V: ovoce, jogurt

5. den
S: mrkev s citronem
O: dušená ryba, rajčata
V: steak, salát

6. káva, rohlík
O: grilované kuře
V: 2 vejce, mrkev

7. den
S: čaj s citronem
O: ovoce
V: co vám nejvíc chutnalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
23.1.06 14:49

Ahojky no já Margitu taky jednou držela a opravdu jsem zhubla 8kg za 14dní, bohužel za 3 měsíce byly zpátky…myslím si že tudy opravdu cesta nevede…

Mě osobně pomohl kurz od stobu ww.stob.cz , zhubla jsem a hlavně jsem už přestala přibírat !!! Ale je to každého volba …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
926
23.1.06 15:00

To je tedy moc drastická dieta na to, aby pak ta shozená kila vydržela!

Zní to jako fráze, ale mně se vždycky nejvíce osvědčilo jíst o něco méně, ale rozhodit si to na minimálně 5× denně a cvičit.
Jíst podle hodinek každé 2-3 hodiny a ne, až když máš hlad … protože to je už pozdě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
23.1.06 17:40

Holky já chci schodit, tak dvě tři kila, takže kdyby se mi náhodou vrátili, tak žádnej problém a cvičit snad od středy začnu. Kdyby to byla fakt drsota, tak přestanu. Hlavně to mám v plánu držet až na jaře. Jinak moc díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
945
23.1.06 20:32

Marci, v:,–(ím se, že do tý doby zhubneš sama od sebe i bez Margity :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
23.1.06 21:04

Ahojky Jasra,
prosim te muzes me napsat , jak asi prohiha ten trihodinovy kurz ve stobu? Porad se me nedari dat dolu 10 kilo, ktere me zustaly po tehotenstvi a to ma uz malej 9 mesicu, je fakt ze jsem teda pribrala 25 kilo ale fakt se snazim a nevim kde delam chybu. Tak jsem si rikala ze bych ten kurz taky zkusila. Kolik jsi zhubla ty za tech 12 tydnu??

diky moc , zoufala baculka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky