Zvracení a embryotransfer

32
24.6.22 19:52

Zvraceni a embryotransfer

Ahoj. Dnes jsem byla na embryotransferu a neco mi vecer nesedlo a slo to vrchem ven.Muze to mit negativni pro uhnizdeni embrya?🥺… neslo tomu předejít 🤢

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6061
24.6.22 20:24

Neřeš to. Pokud se má chytit, nezastaví ho vůbec nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
512
24.6.22 20:45

@Kata14 co přesně by mělo mít negativní vliv? Jako myslíš to zvracení? :nevim: jen nechápu co přesně máš na mysli… embrijko se uhnizduje následující tři dny, takže pokud se uhnizdit má, uhnízdí se… Pokud ne, nepomůže nic.. ani embryoglue…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
24.6.22 20:46

@špiii ano to zvraceni 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9288
24.6.22 20:50

Podle mě ne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
512
24.6.22 20:52

@Kata14 ale co přesně u toho zvracení by mělo vadit? Jako ten tlak? :nevim: mě bylo řečeno, že při nedodržení nějakýho menšího klidového režimu hrozí to, že bude mimoděložní.. protože embrijko vkládají do určitého místa, a ono tam jakoby plave, ale pokud se udela nějaký nevhodný „pohyb“ třeba beh, může se dostat blízko vejcovodů a ty mají tendenci ho vcucnout jakoby zpět… Ale zvracení nevadi, neboj… :-) teď buď jen v klidu, odpočívej a věř… Já po prvním KET chodila normálně do práce a teď po druhém dělám bezne věci, jelikož mám doma ani ne tři letou dcerku :-) takže odpočívat fakt nejde :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
24.6.22 21:01

@špiii ahaa dekuji za objasnění ❤️️.. ano myslela jsem ten tlak ze by treba mohlo i vypadnout z toho uhnizdeni a uz se znovu nezavrtat🙈… jeee tak budu drzet palecky❤️️.. urcite se povede🤗

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
512
24.6.22 21:05

@Kata14 neboj, embrijku opravdu trvá dva až tři dny, než se zavrtá… Některý holky to dokonce cítí… :-) děkuji, já už zítra začínám 8tt ale ještě nemáme prokázanou srdeční akci, tak čekáme :-) a víš, co vám vkládali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
24.6.22 21:12

@špiii tak parada se mi ulevilo jsem do toho jeste nastydla takze falt super podminky ted🙄 😂
To nevim to muzou zjistit jestli to je holcicka ci chlapeček?😍
Tak drzim palecky, ale verim, ze bude mit srdicko Jakl zvon❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
512
24.6.22 21:16

@Kata14 to víš, že můžou… My věděli u všech čtyřech mrazáčků pohlaví i v jakým pořadí nám je budou zavádět, když se nezadari hned na poprvé :-) kdy máš testovat a kam chodíš do caru?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
24.6.22 21:20

@špiii to kdybych vedela🤯 🤯 🤯.. muzou mi to rict zpětne?🤣…a da se to i ovlivnit? Treba ze chci holcicku tak at vyberou takovou spermii?
8.7 jdu na krev a chodim do Sanusu v Pardubicich a ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
512
24.6.22 21:56

@Kata14 ovlivnit to nemůžeš (jestli oni nevím), ale vybrat si taky nemůžeš - tady v čr je to zakázaný prý… My si taky nemohli vybrat, jen nám prostě na zeptani otočili obrazovku, kde byly napsány pohlaví.. takže nám to vlastně taky neřekli, z jejích úst to nikdy nevyšlo… Když jsem se zeptala, co nám budou transferovat, Dr jen řekl, podívejte se na počítat :-) a tam byly všechny čtyři embrijka s pohlavími… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
512
24.6.22 21:58

@Kata14 jinak chodím do Brna do repromedy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.