Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahojte baby,
mám na Vás jednu otázku. Chodíme do Gennetu, kvôli IVF. Minulý cyklus sme začali s liečbou, dostala som injekcie, po ultrazvuku sa zistilo, že ich mám veľa a že by nebolo vhodné robiť hneď ten samý cyklus aj transfer. Doktor nám po odbere povedal, že keď mi opäť začne menštruácia, že si mám zavolať a že sa dohodneme na transfere embrya. Keď som si dnes ale volala do Gennetu, sestrička ma poslala do pr…e, že to sa nerobí hneď ďalší cyklus, že telo si musí oddýchnuť a že do mňa hneď ďalšie hormóny pichať nemôžu a podobne a že hlavne musia poslať žiadosť do poisťovne, pritom žiadosť máme samozrejme schválenú.
Stalo sa aj Vám niečo také podobné, že keď ste nemohli ísť na transfer jeden cyklus, že Vám ho chceli posunúť až o 3? Ako mne sa chce z toho plakať, už len keď to píšem, nakoľko nikto nás o tejto skutočnosti neinformoval a čakať ďalšie tri mesiace, pre mňa je nepochopiteľné.
Ďakujem a ospravedlňujem sa, že nepoužívam skratky, ale v tomto som ešte nováčik ![]()
@coorky no já myslím, že jste se jen špatně pochopily s tou sestřičkou. Pauza 3 měsíce musí být mezi jednotlivými IVF. Ale to s transferem nemá nic společného. Zavolej tam ještě jednou.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.