Zvracení po hrášku?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
@Pifinka naše malá hrášek miluje a nezvracela po něm nikdy. Teď ji jen mrazenej, v létě jedlá cerstvej z pole/zahrady. Vy jste měly cerstvej? Ale přijde mi to divný. Nemá rymu? Není zahlenena?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ma rymu, taky mě to napadlo, ale ona ma rymu často a takovouhle šavli ještě nikdy nehodila
Měla čerstvej, měli ho v tescu.
- Citovat
- Upravit
@Pifinka tak třeba ji nesedla ta kombinace nebo snedla moc kaše
ale nevím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No asi jedno s druhym, zahleněná je dost, hrášek na pribińáka taky žádná sláva. Už spinká, tak uvidíme co z toho bude, doufám že nic.
- Citovat
- Upravit
Já jsem jako dítě zvracela po hrášku (ale sterilovaném), nechutnal mi, donutili mě ho sníst v první třídě ve školní jídelně a ani na záchod jsem doběhnout nestihla, takže po hrášku určitě zvracet lze.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pifinka spíš si myslím, že jestli je zahleněná, tak mléčné výrobky ještě více zahleňují a v kaši i v pribiňákovi jsou také mléčné složky. Po hrášku se mi to nezdá…ten nadýmá a na žlučník je ještě přeci jenom malá, ale kdo ví
Může mít rozhozené trávení po viroze z předešlého týdne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Naše malá dneska taky vyhodila po obědě polívku a před chvílí večeři, byl tam hrášek, ale jindy ho taky jí… rýmu zatím nemá, tak uvidíme, co z toho vyleze, normálně takhle nezvrací, to zase bude nějaká rýmička, chjo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ano, mám zkušenost s čerstvým hráškem z lusků - dcera, když je jedla prvně - byl ji rok - tak se po něm pozvracela - hrášky se rozkutálely kolem, vůbec je nekousala, ale polykala celé. Možná, že tvoje dcerka taky nějaký nerozkousala… Pamatuju si to - už 36 let ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, tak to asi bylo fakt po tom hrášku, blinkala ještě pak jednou, zase trochu šlupek a pak už nic a dneska je uplně v pohodě, neměla ani teplotu, nic… tak to mám pro příště ![]()
- Citovat
- Upravit
Holky, dcerka 1,5r se mi teď během hodiny 2× pozvracela. K obědu měla polívku, po spinkání pribiňáčka a asi hodinu na to měla hrášek, dostala ho popvrvé a strašně jí chutnal a domáhala se ho, snědla cca 5 lusků, teď večer měla kaši a pak to šlo ven, v tom co vyzvrátila byly z toho hrášku ty šlupky, myslíte, že to mohlo být po něm? Jsem z toho celkem špatná, protože minulý týden měla horečku 4 dny v kuse nad 38 a zvracela, chytla to od sestry dětí, bylo to náročný jak pro ní, tak pro mě psychicky a teď když už je cca 4 dny v pořádku tak zase tohle. Jinak horečku nemá, je veselá, lítá po bytě… Nemáte s tim blbym hrachem někdo zkušenost?