Zvracení při teplotě?

6337
11.10.09 11:04

Zvracení při teplotě?

Ahoj holky,

chci se zeptat, jestli vaše dítka u vysokých teplot zvrací?

Náš malej má od včera kolem 39st. neustále. Srážíme, ale dost to vyzvrací.
Stěžoval si na bříško a na čurání, tak jsme vzali moč do skleničky a jeli do nemocnice. Tak moč má v pořádku, ale prý má hodně zarudlý krček a mudra říkala, že jakmile začne zvracet, ať přijedeme…
Samozřejmě, sotva jsme vystoupili doma z auta, tak začal…nic hrozného, ale jednou večer a dvakrát v noci, jednou teď ráno. Teď dopoledne jsem do něj po lžičkách nasoukala jeden hrneček studeného čaje a pár kousků rohlíku.
A zatím ťuk ťuk to udržel.

Tak mi právě příjde, že zvrací, když se nám nedaří srazit tu teplotu. Myslíte, že to tak někdo má? Kamošky mi tvrdí, že to k teplotě není :?
ALe jakmile mu srazíme, tak je celkem v pohodě…, mám strach,aby neměl znovu zánět žaludku, achjoj.

Bylo to spíš takové postěžování po probdělé noci jedné vystrašené mámy :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17878
11.10.09 11:37

hoj,

mam za sebou podobnou noc- Mates zvracel poprve vcera dopol- bez zjevne priciny, do vecera jeste nekolikrat- vyletela mu horecka ke 40…srazila jsem, ale zacal si stezovat, ze ho boli hlava :? takze to srazeni asi nebyl dobry napad…

v noci zvracel jeste dvakrat a jednou brzy rano…od te doby klid…dokonce mel chut na lizatko, tak jedno slizal )asi mu chybela energie nebo nevim)

s tim zarudlym krkem- u mrnat se zacinajici angina projevuje prave zvracenim, tak mozna proto te Dr upozornovala…

drzim pesti, at je maly co nejdriv ok…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3790
11.10.09 13:39

Lucko .. Ada mi zvracel asi az do 3 let pri kazde vetsi teplote ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2986
11.10.09 14:05

A jak srážíš teplotu? dáváš čípky nebo nějaký sirup? Moje malá nesnáší chuť sirupů a potom mi zvrací, takže dávám jen čípky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6337
11.10.09 14:16

Adys, fakt? - to se mi ulevilo :D

cancerka, sirup Nurofen v čaji a po lžičkách a zkusila jsem Paralen čípek.
Mám už dávat dva, když váží 15kg???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2986
11.10.09 15:56

Tak zkus změnit nurofen na panadol, nebo dávat jen čípky, aby jsi zjistila, že to nezvrací z toho.
Kila nevím, my máme něco přes deset, tak dávám jen jeden čípek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
11.10.09 17:08

luci míša taky zvrací při vysoké teplote

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
11.10.09 17:09

a paralen nebo nurogen se prodává od 2 let už 200mg nebo jak se to píše..od narození byl jenom 100,me jak míša zvracela řešila sem to čípkami, protože nekdy jí to natáhlo jenom díky tomu sirupu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6337
11.10.09 19:24

Peti, díky za uklidnění :wink:
Taky to budu tedy řešit čípkama, že mě to nenapadlo dřív :?

Dnes nic nesnědl, něco trochu vypil, tak aspoň to, ráno jdeme k obvodní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6263
11.10.09 20:54

Ahoj, predne drzim palce, at to rychle prejde. Nas Tobik u vysokych horecek nekdy zvraci a nekdy ne. Kdyz mu dam na srazeni teploty sirup (cokoliv) tak to jde ven skoro vzdy. S cipkama mam mnohem lepsi zkusenost. Navic kdyz zvraci, tak nevim, jestli ten sirup davat znova nebo co… Kazdopadne tady nam doktor rekl, ze male deti u horecek zvraci a neni to nic divneho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Užitečné odkazy

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+