Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
To muze byt cokoliv od parvovirozy po tu otravu.
Zasadni je, co vysetrovali a co ted fena bere.
@Justmarry jestli moc nechce ani pít tak to je problém. my ted na veterině řešili průjem a zvracení. veterinářka říkala že je toho teď hodně. naše nemocně ani nevypadala. taky dostala injekci proti zvracení a atb v injekci, 24h hladovku. další den další injekce + alb v tabletách na 6dní. 2 dny dietní konzervu, dnes už přimykávám granule. Ona měla i chuť k jídlu. U malého štěněte může nastat rychlý problém. Záleží i na plemeni, čivava bude odrovnaná dřív než velké plemeno. Injekce by měla pomoct do 24h, hlavně at dostatečně pije.
Jak je stene na tom? Je divne, ze te veteriny odmitly. Kontaktovala jsi nejake s nonstop pohotovosti? Nam kdyz stene zvracelo, melo prujem a bylo malatne, tak nabizeli normalne hospitalizaci a kapacky.
@Justmarry píše:
@Markéta188 mám ji od narození 3 měsíce
Aha, takže ji máš celou dobu ty a je doma v čistotě. Tak tam to Parvoviróza asi být nemusí.
Možná opravdu jen něco špatného snědla.
Jak je na tom fenka dnes?
Kdyby se to nelepšilo, nenech se odbít.
Ten pejsek potřebuje zavodnit.
@Justmarry tez jsem pro tu pohotovost, je malinka, telo potrebuje ziviny, kor kdyz je jeste stenatko, drzim palce.
![]()
@Markéta188 právě teď jsem přišla z veteriny od rána, dělali ji sono brali krev daly infuzí, podle sona má něco v žaludku bude nutná operace zítra ráno moc se bojím moc
![]()
@Justmarry píše:
@Markéta188 právě teď jsem přišla z veteriny od rána, dělali ji sono brali krev daly infuzí, podle sona má něco v žaludku bude nutná operace zítra ráno moc se bojím moc![]()
![]()
![]()
Tak to mě mrzí, každopádně možná lepší něco v žaludku, než otrava/infekce.
To zvládne! Držím palce ![]()
@Markéta188 doufám, ještě pořád nejí ani nepije moc se bojím ještě jsem tohle nezažila doufám že se mi brzy uzdraví 😔
@Justmarry píše:
@Markéta188 doufám, ještě pořád nejí ani nepije moc se bojím ještě jsem tohle nezažila doufám že se mi brzy uzdraví 😔
Tak jak to dopadlo? Opravdu tedy něco snědla a zaseklo se to v ní?
Doufám, že už je vše v pořádku. ![]()