Zvracení u štěněte

10
9.2.24 21:33

Zvracení u štěněte

Zdravím, prosím má někdo zkušenosti mam 3 měsíční fenecku, už dva dny nejí pije málo musím jí nutit zvracela průjem nemá
Ráno jsme byly na veterine dostala 3 nebo 4 injekce ale pořád se to nezlepšilo i po injekcí proti zvracení zvracela dvakrát ale samou vodu je hrozně malátná volala jsem tam znovu řekly že mám počkat až zaberou leky mám o. K velký strach

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3327
9.2.24 21:36

Kontaktuj chovatelskou stanici…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
9.2.24 21:38

Jela bych na pohotovost. Ať ji zavodni kapackami, u malého štěněte je to jak s dítětem - tekutiny mít musí jinak je průšvih

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3083
9.2.24 21:42

Šla bych zítra na pohotovost. Nám, když zvracel pes, tak dostal také injekci a měli jsme dojít hned další den znovu, pokud by to nezabralo a pes zvracel dál.
Dělali jste rentgen, nemohl něco sežrat a ucpat ho to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
9.2.24 21:48

@Terezxx ne akorát toaletní papír ale jen trošku doktorka říkala že to tím být nemůže zítra ráno hned zajdu jen ať mi to vydrží :,( volala jsem na další veteriny mám pry počkat podle toho co jsem jim řekla že dostala :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3083
9.2.24 22:24
@Justmarry píše:
@Terezxx ne akorát toaletní papír ale jen trošku doktorka říkala že to tím být nemůže zítra ráno hned zajdu jen ať mi to vydrží :,( volala jsem na další veteriny mám pry počkat podle toho co jsem jim řekla že dostala :?

Dala bych tomu noc a pokud bude zvracet ještě ráno, tak bych hned jela. Ten náš pošuk naštěstí malátný nijak nebyl, pil taky méně. Jedl jak šílenej, ale vždycky vše hned vyzvracel.
Měl horečku, dostal antibiotika a injekci proti zvracení. Dělali jsme i ten rentgen. A týden musel držet dietu. Naštěstí od té injekce už byl v pořádku.
Co si mu po té injekcí dávala žrát?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5958
9.2.24 22:25

Je dostatečně odčervené?
My našli štěně vlčáka v lese. Nechali jsme si ho. Hned druhý den zvracela co hodinu.
Nechali jsme píchnout odčervovací injekci. Štěně vykadilo celou zavařovačku 10cm červů, no hnus…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
9.2.24 22:27

@Terezxx právě že mi nechce nic jist

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
9.2.24 22:28

@Markéta188 je odčervěná měla všechny dávky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3083
9.2.24 22:29
@Justmarry píše:
@Terezxx právě že mi nechce nic jist

Ani vařené kuřecí maso nechce? Já měla dávat 3 dny vařené kuřecí s rýží. 2-3× denně malinkou porci. 4. den přidat mrkev a takhle krmit týden. Moc mu to chutnalo. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5958
9.2.24 22:31

Máš ji z chovky, nebo je to kříženec?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
9.2.24 22:31

Jo a jinak osobní zkušenost - stěně mělo 5 měsíců, když začlo zvracet, knicet, nemohlo pak uz ani poradne stát. Takže pohotovost a závěr - otrava. Vůbec jsem nechápala, venku pes na vodítku, doma male děti, takže vse zavřené - no a ukázalo se, ze soused trávil myši a to nase trdlo nejspíš sežralo mys, která chcipla u nás na zahradě nebo se nějak dostalo k otravene navnadě. Bylo čtyři dny v nemocnici a teď je to velký zdravý pes. Ale čekat do rána, tak je po něm. Nepodcen to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5958
9.2.24 22:34

Napadá mě Parvoviróza a tam hraje velkou roli čas. Jak dlouho stěně máte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3083
9.2.24 22:37
@Tichošlápek píše:
Jo a jinak osobní zkušenost - stěně mělo 5 měsíců, když začlo zvracet, knicet, nemohlo pak uz ani poradne stát. Takže pohotovost a závěr - otrava. Vůbec jsem nechápala, venku pes na vodítku, doma male děti, takže vse zavřené - no a ukázalo se, ze soused trávil myši a to nase trdlo nejspíš sežralo mys, která chcipla u nás na zahradě nebo se nějak dostalo k otravene navnadě. Bylo čtyři dny v nemocnici a teď je to velký zdravý pes. Ale čekat do rána, tak je po něm. Nepodcen to.

Tak otravu by snad veterinář poznal, ne? :think:
U našeho jsem věděla, že otrávený není určitě, máme ho v bytě. Ale tetě umřel pes na otravu a bylo to strašné :,(
Náš prý nejspíš venku něco olízl a měl nějaký zánět. Dostal na týden antibiotika, držel tu dietu a naštěstí to pomohlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
9.2.24 22:39

@Terezxx hele nevím, on ten nás uz byl dost mimo a tak mu dělali krevni testy. Nemyslím, ze by na to jinak přišli a poznali to od běžného zvracení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný